Eceselo1759 zmr_enby2 bu aralar antialerjik olduğu için şok marketin bebeland sabunu ve yumuşatıcısını çok fazla duyuyorum fiyatı da gayet uygunmuş
Hzzz zmr_enby2 yenidoğan uni baby aldım kokusuz ve hassastı.Makinada da bebek ayarında yıkadım ama ilk kiyafetlerini yikadim memnun kaldim gibi lekeler üzerinde etkisi ne olur bilemiyorum🤷🏼♀️henüz doğum yapmadim cunku
ug_fa-3diplomalianne Ygmrcylin makine de kalıntı bırakıyo maalesef dediğim gibi annemin makinesi bozuldu bu yüzden ben de başta kullandım bu olaydan sonra sıvıya geçtim zaten farketmiştim kalıntı bıraktığını ama bozacağını hiç düşünmemiştim
Derleryahani Kızlar çok acemice bir şey soracağım🤓 Ekstra durulama nasıl yapılıyor? Yani tüm makinelerin böyle bir programı mı var, yoksa deterjansız olarak mı yıkıyorsunuz bir kere de ekstra olarak, ona mı deniyor ekstra durulama diye?
gudmorningbeya Ygmrcylin koku sıfır mı 😅 benim deterjanımdan güzel kokuyor duru kullanıyorum bende baya kokuyor benim oğlum 2 yaşında gerçi ilk zamanlar hep siveno kullandım
Ygmrcylin gudmorningbeya duru kullanmıyorum zeytınyaglı kullanıyorum koku derken yumuşatıcı tarzı ağır kokudan bahsedıyorum , yoksa kendıne özgü hafif kokusu var.