Ada_ve_annesi Kızlar bugün doktora gittim 34 haftayim bebegin pozisyonu ters eğer haftaya dönmezse normal doğum yapamazsın dedi doktorum aynı şeyi yaşayıp bebeği dönen normal doğum yapan oldu mu
Mine9166 Ada_ve_annesi benimde bebegim ters belki 36 ya kadar dönebilir dedi. Tam dik olsa dönmez derdim ama çapraz duruyor dedi.
annesininkelegi Ada_ve_annesi dönmesi için hareketler var intertte. Cogu bebek dönüyor o hareketlerle
Hazali Ada_ve_annesi dün 7 kat inip çıktım yürüyüş derken sabah 36. Hafta kontrolüm vardı bebek baş aşağı dönmüş dedi hareket yürüyüş bunları çok etkiliyo bir de herkesin dönüş haftaları çok farklı oluyo inşallah hakkınızda en hayırlısı olur
Sulegnlts Ada_ve_annesi benim bebeğim de yan yatıyor bugün 38 haftalık olduk hala dönmedi perşembe kontrole gideceğim bakalım dr ne diyecek
Mine9166 Ada_ve_annesi hayırlısı neyse o olsun bende normal doğum çok istiyordum ama dönmezsede artık yapcak birsey yok.
Ygmrcylin Benımki de daha şimdiden kanala girmiş 🤦🏻♀️ Ama ben çok yürüdüm yokuş çıktım merdıven bunları deneyin