Mavidunyamm kubrayyurt normal alt üst pijama aldım canım. Öyle pahalı şeylere inan ki hiiic gerek yok 🌸 LCW dan baktın mı
cokkasmabeabi kubrayyurt bunu aldım sıfır dolaptan 200 liraya. Fahiş pahalı geliyor bana da pijama takımları.
KuzeyinAnnesi10 kubrayyurt lc den alabilirsin trendyolda uygun pijama takımlari var bakabilirsin canım
momqq Kesinlikle dışardan alırsan normal günlük pjama takımı alicam flan de doğum için dedn mi aşırı pahalı oluyo aynı ürün nedense ama nette çok uyguna bi sürü model var iyi araştır canım
Minikperi kubrayyurt normal doğum olacaksa boydan gecelik en mantıklısı. Çünkü alttan kontrol ediyorlar doktorlar pijama giy çıkar zor oluyor çünkü dikişiniz vs de olabilir hareket etmek kabus. Zaten depend takıyodum ben sızma vs de olmuyor. Rahatlık yani. Bir de normal doğumda ilk idrara çıkma baya sıkıntı bir durum 5 kere tuvalete gidip geri dönmüştüm. Pijama olsa yerlere sürünürdü bir de yatağa dönüp yatmak var onunla. Ama gecelik rahat oldu topla kaldır hop hop 😅 zaten önünde bir sürü düğme var emzirmek de aşırı rahattı. Ama sezaryen olacaksanız bilemem 🤷🏻♀️🌸
tuq_ba kubrayyurt ilk doğumumda lohusa takımı almıştım gerçekten de çok gereksiz normal pijama takımı almayı düşünüyorum bende kapaliyim bu arada
nevzatbaskomser kubrayyurt Fotoğraf çekimi yapmayacaksanız giyimin önemi yok, neyle rahat edecekseniz onu giyin. Ben ilk gün gecelik elbise giydim dikişimi zorlamasın diye. Sonra eşofman altı ve tişört giydim
MerveTeyze kubrayyurt Doğum yeri şekli hava durumu fotoğraf çekimi olup olmayacağı ruh halime göre içlerinden seçeceğim kalanlarını da evde kullanacağım Çünkü sezeryanda ilk odaya geldiğimizde 60 dk ya kadar üşüyüp titreyebiliyormuşuz onun için peluş pijama takımını aldım ertesi gün de fotoğraf çekimi olursa ve kanama lekelenme sorunu olursa diye mavi ve beyaz takımı aldım Normal doğum olacaksa doğum öncesi siyah bir gecelik ve yürüyüş vs de gerekirse duş falan alma şansım olursa kurulandıktan sonra peluş siyah sabahlık ( sıcak ortam doğumu kolaylaştırır diye) Çıktıktan sonra da kanama olacağını da hesaplayıp ilk başta yine koyu renk gecelik ertesi gün de açık renklilerden biri bebiş kusarsa yada üzerim batarsa da diğeri