Nrmrv Kızlar geceden beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum normal de durmazdı tekme atardı şu an hiç bişey yok sizce doktora gitmelimiyim?
gamzecgr Nrmrv dün benimkiler de sakindi baya ama bu haftalar da sürekli hareket etmezlermiş normal yani korkmayın 🌸
2prenses_masal-oyku Nrmrv bende 20. Haftadayım 14 den beri hissediyorum ikinci çocuk malum 3&4 gündür yarım yamalak tekme atıyo bazen hiç atmadığı oluyo ama bi kere bile hissetseniz sorun yoktur sıkıntı yapmayın
Nrmrv MehmedinZeynebi tamam o zaman biraz panik yaptım korktum tatlı yiyim madem haklısınız belki hissederim
MehmedinZeynebi MehmedinZeynebi 27. Haftadan sonra hareketleri düzene girecektir böyle zamanlarda dinlenen bı cikolata ye uzan üç gün hissedip birgün hissetmeme normal panik yaparsan çok stres olursun 😊
Nrmrv gamzecgr Hsrt80 tatlı yedim az önce çalışıyorum bir de sürekli sandalye de oturuyorum belki akşam eve gidince hissederim
gamzecgr Nrmrv ya öyle oluyor ama ben de hareket edene kadar içim içimi yedi gerçekten ama sonra hissedince rahatladm akşama şöyle bi uzanırsınız tatlı bişiler yiyip hareketlenir