Melike_02 Kızlar evinizde temizlik yaparken en çok neye dikkat edersiniz? Hani olmazsa olmazlarınız nelerdir. Benim ki Çamaşırların mis gibi kokması ❤️ yani çamaşır temizliği
Beyzanrrr Melike_02 heryerin toplu olması evimin mis gibi kokmasi az eşya olması banyo mutfak temiz olmalı kıyafetler yumuşatıcı kokmali
Bulbulyuvasi Tuvalet ve duşakabin temizliği. Özellikle duşakabin. Her yerini faşır foşur fırçalayıp yıkıyorum. Önceden bol bol domestos döker yıkardım şimdi emzirdiğim için cifliyorum
Melike_02 Bulbulyuvasi su lekesi oluyor mu dizinde ? Çok şey kullandım her duştan sonra yıkadım telledim bi güzel ama geçmiyor ?
Bulbulyuvasi Melike_02 cevabınızı yeni gördüm sleepy yüzey temizleyici ıslak mendille siliyorum kalmıyor su izi
Mhrbn1ylm @Melike_02 duşakabindeki su lekesi için bi sprey şişesine 3 kapak yumuşatıcı biraz da su ekleyip iyice çalkalayın. Sonrasında bu spreyle duşa kabini bir bezle silip su tutun. Suyunu da minik bir çekçek yardımıyla çekin bi süre su lekesi tutmaz.
Mhrbn1ylm @cokkasmabeabi evimde eski kiracıdan kalan bütün su lekelerini bu şekilde giderdim. Tabi öncelikle çamaşır suyu ve cifle temizlendi. Sonrasında bu formülü uyguladım o şekilde geçti.
Kivircik01 Melike_02 evin her ama her yeri güzel Kokacak mutfak ince çizgim tezgah daima boş kalmalı bulaşık sepeti bile bırakmam takıntım var 😂 sonra banyo tuvalet vs gelir 😂😂
cokkasmabeabi Mhrbn1ylm benim hiç takıldığım bir konu değil eşim her dakika duşa giriyor her seferinde onunla uğraşsam ölürüm kesin de herkes duşakabin falan yazmış sorun bende mi diye düşündüm 😂😂
Karanfill Melike_02 benimki düzen galiba temizlikten çok düzene önem veriyorum. Birde tuvalet temizliği
Mhrbn1ylm @cokkasmabeabi ahahshd hamilelikten önce çok takılırdım da şuan takılacak takatim yok benim de