Nur-- benim doğumum biraz az kalır kötü geçti..doğumdan 2 gün önce akşam kadın doğum acile gittim sancım vardı o gün gittiğimde yılmaz çetin nöbetçiydi alttan muayene ultrasonla fln baktılar hiçbir bilgi vermediler bu sırada sormama rağmen kaç kez nstye bağlandım kan idrar istedi onları da verdim. Dedim ki çocuk sağlıklı mı pazartesi 40ı doldurucak suyu yeterli mi diyip sorular soruyorum ben nerden biliyim birşeyin olmasa burda olmazsın herhalde kapıdan çıkınca ne olucağın belli değil senin gibi şeyler söyleyip bilgi vermeden gönderdi bende sonuçları beklemedim sinir oldum ertesi gün akşama doğru hastaneye gittim sonuçlarıma bakılsın tekrar muayene oluym diye hemde nöbetçi doktor değişir diye tabiki.coşkun orhaner nöbetçiydi bu sefer başta 2 kişi muayene etti sonra coşkun hocayı çağırdılar oda doğruladı ve yatış verdi bana çocuğumun suyu kalmamış içerde günüm doluyodu ztn suni sancı verip doğum yapıcaktım.nst, işlemler vs derken odaya çıktık annemle zeliha atak vardı doğumhane kısmında o nöbetçiydi.başta neden buraya geldin burası muayene yeri mi diyip kızdı bende sancım vardı geldim 40ım dolucak çocuğumun suyu azalmış dedim çocuğunun suyu falan azalmamış 40ın doluyosa noluyo doktorlar sana bilgi vermek zorunda değil çocuğun hakkında dedi..muayene edildim suni verildi bu sırada bazı hemşireler çok tatlı ve güleryüzlüydü gerçekten oo sen çabuk doğum yaparsın çok iyisin vs diyip insanı umutlandırıp iyi yaklaşanı da oldu it gibi tabiri caizse yiyeni de oldu.doktor başka bi hastaya kızıp gene sinirini bizden çıkardı o sırada da annemi odadan çıkardı ben tek kaldım 5 saat yalnız başıma sancı çektim yapmadıklarını bırakmadılar hemşire diyerek çağırdım diye azarlandım hemşire hanım dicekmişim bağır çağır özel ilgi bekledi herkes o sancıyla bizim ilgi görmemiz gerekirken nstmi bağlayın 1 buçuk saat oldu doktorda muayene etmedi diyorum biz biliriz zamanını doktorda bilir takarım diyip yarım saat sonra ilgilendi orda çene yapmaktan nstnin sürekli takılı olması gerekiyor bu arada izlem için.. o 5 saatlik süre zarfında sancılarım arttı geleni gideni çıkıştı benim açılmam 3cmde takılı kaldı yürüyüş yaptım otur kalk yapıp ıkındım açılmam olsun diye hiç işlemedi en son dayanamadım hem açılmamamın olmayışına hemde bu tepkilere sezeryan olucam dedim.bu yüzden sezeryana alındım doğumdan hemen sonra sadece yine bayan refakatçi girebiliyo yanına oda 1 kişi eşin sadece sabah ve akşam olmak üzere 2 kere görüş saati var 1er saatlik o zamanlarda gelip görebiliyor seni ve çocuğunu.o doğum katından çıktıktan sonra kötü bi şey yaşamadım şükür ama benim doğumum çok kötünün ötesinde geçti inşallah kimsenin doğumu kötü geçmez insan bu zamanda yüksek morale ihtiyaç duyuyo. Biraz fazla uzun oldu kusura bakma canım