Selam kızlar bebeğinizin odasını düzenlediniz mi ?
Ben anne yanı park yatak aldım ilk aşamada ama gündüz uykularını odasında uyuyacak alışıp zamanı geldiğinde kendini hazır hissettiğinde odasına geçmesi için
Montessori yatağı 2 şifonyer 1 oyuncak dolabı 1 dokuz gözlü raf , kıyafetleri için açık askı falan hazır
Şu an yatak seçimimi kafamda oturtamadım 32dns sert yada orta sert sünger yatak üzerine 2-3 cm bambu kılıf yada ped almayı düşünüyorum yer yatağı olacak. Bu şekli ile omurgasını destekler mi ? Ped yumuşak olduğundan 2-3 cm olması durumunda bile ani bebek ölümleri konusunda risk teşkil eder mi ?
3 yanına koruma amaçlı 55 cm yüksekliğinde 10cm kalınlığında koruyucu sünger alacağım bunun kılıf kumaşları çok araştırdım ama genellikle ya polyester yada polyester karışımlı oluyor yalnızca yaslanıp kitap okuduğumuzda vs bu polyester ile temasımız olacak muhtemelen çok bir zararı olacağını düşünmüyorum yine de konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Yer halılarını bambu seçmeye çalışıyorum bunların büyük çoğunluğu piyasada polyester bu konuda bilgisi olan var mı doğru bir seçim mi ?
Bir de odada küçük prens temalı fon ve tül beğendim ancak karartma özelliği yok en fazla loş yapar odayı sizce tamamen karartan black out özellikli bir perde mi olur ?
Bu konuda paylaşım yapmış bir insta sayfası yada bilimselliğe dayanan bir yazı var mı karşılaştığınız varsa bilgilerinizi paylaşır mısınız uzun oldu k bakmayın teşekkürler