Nili4321 içiniz tam olarak rahatlar mı bilmiyorum ama size şöyle anlatayım bnm 2.gebeliğim bu birinci evladımı maalesef kaybettim ölü doğum yaptım özel takipliydim bende 7.ci ayıma kadar hiç birşey demediler bana 7drn sonra gelişim geriliği ve su azlığı varmış öyle dedi sonra ben doktor doktor gezdim özelde gittim tekrar devlette hemde kaçar defa en son devlet hastanesinde bi doktorun anlattıkları kafama yattı orda devam ettim ama bu arada doğuma az kaldığı için bebeğin tam durumunu organlarını incelenme şansı kalmadı doğumdan sonra öğrendim ki bebeğim organları gelişmemiş ve omur iliğinde sıkıntı varmış engelli olacakmış dünya ya gelseymiş özel hastanede 7 ye kadar bütün testleri taramaları ultrasonları yaptırmama rağmen onca zaman bunları bilememiş.Bu seferki gebeliğimde hiç tereddütsüz devlet hastanesi ne gidip orda takipliyim detaylı için bana ister özelde yaptır gücün varsa o kadar para ver dedi istersende sıtkı koçmanda yaptır üniversitede dedi doktorum ben üniversiteyi baya araştırdım ve karşıma açıkça söyliyim ordan daha iyi yapan bir yer çıkmadı bnm gidebileceğim il sınırları içerisinde üniversite en ince ayrıntısına kadar bakıyormuş herşeyiyle o yüzden içim rahat gidicem ve sanırım ücrette yokmuş bildiğim kadarıyla.