Handedndr Glcn12 hayır zaten lazımlığında hiç yapmıyor normal alaturka tuvalete yapıyoruz biz o konuda fahatız 😊
defnezumram Amigurumi bende şaşırdım valla bebeğe çiş pırt diyerek kodlamış bebek çişi gelince çiş deyip yapmıyormuş
Amigurumi defnezumram bi de instagramda görmüştüm Rus mu Ukrayna mı bir yerde kadın bebeğinin ağlamasından kakasımı çişi mi geldi anlıyormuş hiç bez kullanmamış çok ilginç
Hatice_123456 Handedndr ilk zamanlar kajayi tuvalete yapmaya korkuyorlar zorlamayın biraz zaman verin kaç yaşında şuan
Senzinc Handedndr benm oğlumda bi kaç kez kakasını altına yaptı ama kakasından korktuu😄 oyuzden tam söylemesede bi şekilde anlatıyo artık tuvlt geldiğini
gudmorningbeya Handedndr oğlum 15 gün sonra iki yaşına girecek kakasının geldiğini anlıyorum gel tuvalete yapalım diyorum hayır odada diyor bir de bana gelme diyor ne zaman hazır olur tahmini lazımlık falan aldım ama sadece müziği ile oynuyor
Ozoooo Handedndr ben hiç götürmedim hep kendisi söyledi çişini kakasını bir kere lazımlığa yaptı kakayı sonra anladı şimdi kendisi gidip yapıyor geliyor tuvalete