Derin-derya09 @dolunayes @cinsiyettahmini01 Bugün doktora gittik 12 hafta 3 günluguz %70 kız olduğunu öğrendik. Ama kesin olarak 4 hafta sonra belli olacak. Ama %70 de az bir oran değil teşekkür ediyorum kendilerine cinsiyetimizi söyledikleri için 🫶😊
yenibirannis Derin-derya09 13 haftamda%95 kızdı 22 . Haftamda erkek olduğunu öğrendik kendinizi çok kaptrmayın derim☺
Aleynacamoglu Derin-derya09 16 haftamda 70% kız dedi 2 tane doktor 22 haftamda detaylıda erkek olduğunu öğrendik🥲🩵
prensesannesi__ yenibirannis offff hadi ya o kadar mı yanılma payı var özel hastaneye mi gidiyodunuz acaba devlete mi 🥰
Bbuusra yenibirannis Bende bunları duydukça emin olamıyorum ama 3 doktor da kız dedi artık değişmez heralde 😂😂
DmlHS https://hizliresim.com/omec87k benimkine de bakar mısınız rica etsem? @dolunayes @Hatice_123456 @cinsiyettahmini01 uygulamada 12+1 ama bugün doktor 13 haftalık dedi fakat cinsiyeti söylemedi bir sonrakinde bakarız dedi sizin tahmininiz nedir? Şimdiden teşekkürler ☺️
Derin-derya09 Aleynacamoglu ya böyle duyunca bende emin olamıyorum ya ama bacakları açıktı benim çocuğun çok belli görünüyordu ama yine de tabi bilemem. İnsan emin olmak istiyor 😊
yenibirannis prensesannesi__ özel 3 Dr gittim 3 de kız dedi benm teyzemn 8. Aya kadar erkek doğumdan son kontrolde kız olcagı belli olmuş😇