SenaKurtuluncesoy Selam hanımlar 16 haftalık oldum 7.haftadan beri sürekli kanama ve lekelenmem oluyor bu durumu yaşayan oldu mu? Progestan fitil ve pruluton iğne kullanıyorum ne zamana kadar böyle devam edecek psikolojim bozuldu her lavaboya gidişimde :(
ESRAFS SenaKurtuluncesoy merhaba geçmiş olsun canım. Bende de kahverengi lekelenme vardı. Ağız iş yapmamaya dinlenmeye çalış . Bana plesenta rahim ağzına yakın bu nedenle olabiliyor olur demişti doktor. Çok şükür bebekte bir sıkıntı yokmus
Tugcecan26 SenaKurtuluncesoy merhaba sizinle aynı şeyleri yaşadım sebepsiz kanamalar ve lekelenmeler vardı hem hap hemde iğne kullanıyordum tam geçti dedik bu sefer kanama alanı çıktı yine kanamam devam etti kendi doktorum hariç haftada 2-3 gece kanamam geliyor acile gidiyordum nöbetçi dr kalp atışı baktı sorun gözükmüyor dedi iyi de ben her gece böyle gelecek miyim sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum diye ağladım. biz yapabileceğimiz her şeyi yaptık bu çocuğun rızkı varsa şurda tepinsen zıplasan bile düşmez rızkı yoksa kılını kıpırdatmasan bile düşer üzülme deyip yolladı o zamanlar hamile kadına böyle denir mi teselli bile etmedi diye ölecekmiş gibi hissettim günlerce ağlamıştım. en son 16. Haftada kanamam geldi o günden beri hiç üzmedi yormadı oğlum 37+1 deyiz hiç bir sağlık sorunu yok çok şükür. Yeni yeni anlıyorum doktorun haklı olduğunu. Darısı başınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alın 🌸
SenaKurtuluncesoy ESRAFS İşe gidip geliyorum sağolsun eşim yardımcı oluyor evde yaptırmıyor yine de kesilmiyor leke kanama
Seeevdaaa Merhabalar benim de 7.haftadan 17. Haftaya kadar ara ara lekekenme yaşadım. Ultrasonda hiçbir sıkıntı ve kanama alanı görünmedi. Hiçbir anlam verememistim. Şu an 20 haftadayiz çok şükür kesildi