Patito__ merhaba canım ilk bebeğim. Hastaydı. Kistik higroma. 12 haftalıkken öğrendim. 17 de sonlandırıldı. Ben aldırmak hiç bir zaman istemedim. Ama beni zehirlemeye başlayınca mecburi sonlandırmak zorunda kaldık. İkinci düşük oldu. Üçüncü kalbi durdu. Kan pıhtılaşma testi yaptım. Kromozom testi yaptım. Kan pıhtılaşmam var 4 hetero var pai homozigot sadece faktör 5 normal.
Üçüncü gebeliğimde 0.6 enox iğne ve 81 mg coraspin kullandım ona rağmen kalbi durdu.
Hematoljiye gittim gebelik kayıplarımı anlattım pıhtılaşma sonucuma göre gebe kalır kalmaz sabah akşam 0.4 oksapar veya enox kullanacaksın dedi. Ona göre rapor yazdı. Gebe kalır kalmaz iğneye başladım. Coraspini de kadın doğum önerdi gece yatmadan iç dedi. Sabah akşam 11 de iğne vuruyorum. Gece yatmadan da coraspin içiyorum. Rahim filmi bile çekildim en son. Tüp bebek bile düşündüm. Doktor bana kızdı. Senin çocuğun oluyor rahim filmi bile boşuna çekilmişsin. Tüp bebekte olmaz sana dedi kızdı. Peki dedim ne olacak artık korkuyorum hamile kalmaya. Deneyeceksin diyo. İyiki de hematolojiye gitmişim.