Asel-2023 Minik1Civciv valla su ile de alakası yok inanılmaz Su içiyordum doktor 2 buçuk 3 den fazla olmasın dedi onu da azalttım ama icerkende şişiyor dum
Minik1Civciv Asel-2023 Allah Allah benim doktor da tam tersi pıhtılaşma var diye bende bol bol su iç diyo
Matmazelbebi Sukran2022 Bende çok kiloluyum büyük beden beyaz gecelik bulamadım var ama hoşuma gitmedi. Pembe renkte varmış onu aldım artık. Beyaz olsun çok istiyordum ama sonra kan oluyor falan dediler neyse iyi olmuş o zaman dedim pembe aldığım 🙈😂
Sukran2022 Matmazelbebi ben bugün aldım biraz önce çok hoşuma gitti internetten yeşil sabahlıklı bir model 🙏
Matmazelbebi Meleyke123 Az kaldı az son ay nasıl geçecek anlamayacağız bana öyle geliyor şimdiden bile işten güçten vakit geçip gidiyor 😍❤️
Meleyke123 Matmazelbebi evet aynen öyle zaman çok çabuk keçiyor bende çok sablrsızım ya sabırsızlanıyomm🤭
Mervesnck Matmazelbebi son 56 gun 😂 gunun yarisi tuvalette geciyor benimde gece kirk kez tuvalete kalkiyorum iki adim yuruyunce cisim geliyor 😂 o kadsr asagidan vuruyorki sanki cikicak 😁 hala eksiklerim bitmedi erken gelirse yandim😁
Matmazelbebi Mervesnck Ya dışarı çıkınca kötü oluyor sanki çişimi yapacakmışım gibi Allah korusun 😂🙈İnşallah sende bir an önce tamamlarsın 🤗Valla zaman akıp gidiyor işler bitmiyor bir eksik çıkıyor telefonda not bölümüne kaydediyorum bazı şeyleri çünkü unutuyorum 🥺🥺
Comeasli Matmazelbebi 30+3 den selam benim oğlan hic durmuyor kıyafetten yıkamadim daha hersyei hazir sadece baş aşağı normal görünüyor suanlik ayda bir gidiyordum 15 güne düştü artık bi yandan korkuyorum nefes alamıyorum haftam 26 ekimde doluyor ilk bebeğim durumlar karışık yani
Matmazelbebi Comeasli Ne güzel bir çok kişinin dönmüş benimki niye sahilde gibi uzanıyor ya 🥺😂Artık o da sabit dursa doğum şekline dönse. Benimde ilk, heyecan korku yorgunluk hepsi birbirine girmiş durumda 😂🙈
Matmazelbebi Minik1Civciv Valla incik cincik küçük küçük 😂🙈Allah yokluğunu göstermesin şükür olur gider inşallah 😍Ayaklarım benim hamile kalmadan önce tatlıyı kaçırınca yanardı şimdi dikkat ediyorum yanmıyor. Şekerli şeylerle meyvelerle aran nasıl 🙈🙈
Minik1Civciv Matmazelbebi yemekten çok meyve içecek tüketiyorum inan bu sıcakta. üzüm yiyorum limonata içiyorum dondurma yiyorum.
Havva-Saribas Matmazelbebi hepsi yalan tek gerçek iş yapmak şaka maka çalışanlar nasıl yapıyor ya Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Matmazelbebi Havva-Saribas Valla hiç bilmiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah bir avazda doğurup sağlıkla kavuşalım 🤲🏻😍❤️
Matmazelbebi Fatosss26 Amin inşallah senin baya azalmış gerçekten 😍Bavula kaç zıbın kaç giysi takımı koydun bu arada
Fatosss26 Matmazelbebi ay evet az kaldı 🤭 Valla her ihtimale karşı baya bol koydum kakası falan çıkar belli olmaz diye hemşireye verilecek takım hariç 3 takım+ tulum 5 adet zıbın koydum 😊
Mervesnck Matmazelbebi cok zor ya son haftalar 😁 aynen bende notlara yazdim aldiklarimi yesil isaretliyorum 😁 ama ne hitmetse isaretlesemde sanki azalmiyor
Yeniumutlar Matmazelbebi 😁genelde dağılıyor hahaha evet bide erkek yeter Allah olmayana versin kız olaydi bari ddm ama nasip
Matmazelbebi Yeniumutlar Amin inşallah erkek çocuk anaya düşkün olur derler sana düşer bu da o zaman 😍❤️Ama erkek olması bir yandan iyi abisinin eşyalarını da kullanır fazla masraf olmaz her işte bir hayır vardır 😍🤲🏻
Agg0207 Matmazelbebi bende 30+1 oldum artık ama sezeryanla dogurdugum için ilkini buda sezeryan olacak 19 Ekim gibi falan olur bence doğum tam net konuşmadı doktorum . bebeğin tüm alışverişi tamam ama ben 33 haftadan önce yıkamaya utulemeye baslamayacagim temizlik isinide ekimin başına yaptıracağım çünkü zaten hemen bı haftaya yine kirleniyor ev bir kızım daha var hep koşturuyor dağıtıyor bana zaten anca onun peşini topluyorum inşallah bu doğacak olan bebeğim çok sakin olur en büyük isteğim bu ilk önce sağlıklı olsun tabide ilk kızımda çok çileler çektim çok yıprandım
Matmazelbebi Agg0207 Ben erken gelirse diye tedirginim o yüzden herşeyi hazır etmek istiyorum ama siz tecrübelisiniz ve kızda var haklı olarak ileride yapmanız sizin için daha iyi aslında daha temiz olur🤗İnşallah Allah büyük ama küçükken hareketli olanlar büyüyünce inanılmaz bir durgunluğa sahip oluyor çevremde var bir kaç çocuk 🙈Okula başlayınca değiştiler ağırlaştılar hiç belli olmaz Allah büyük yardımcınız olur inşallah 😍🤲🏻
Exelanss Agg0207 ay bende burayı okuyunca eyvah geç mi kaldım dedim ama yalnız değilmişim 30+1 bitti bugün kıyafet yatak tamam ama yıkamadım henüz birde 5 yaşında kızım var az çok ilk zamanlar neler lzım olacak biliyorum bez ıslak mendil alt açma şampuan pişik kremi hastane çıkışı alıcam şimdilik her şey paraya bakıyor valla sepete ekle 2 günde kapında diye acele etmiyorum daha haftaya son tatilimide yapacağım dönünce artık
Matmazelbebi Fatosss26 Bende hemşireye verilecek hariç 3 adet koyayım diyorum birisi hastane çıkışı olur da fazla mı dedim ama iyi olur demek ki 😍
Mervemerii Ben Alışverişi bitirdim,eşyalarını yıkayıp yerleştirdim sadece hastane çantam kaldı🥲her şey hazır ama topluca çantaya koymam gerek🥲annemlerde kaldığım için biraz aksayacak gibi
Matmazelbebi Mervemerii Olsun bütün herşey bitmiş zaten senin hastane bavulu 20 dkkını almaz bence hazırlamak hiç canını sıkma hallolur inşallah 😍❤️
Hdemir1618 Matmazelbebi 32 den selam.. sağşıktqn dolayı en mantıklısı epidural e karar verildi devlette yapacağım doğumu 33 de randevum var . Hem nst ye gireceğim hem de günle alakalı karar verilecek . Korkuyorum strestliyim bunalıyorum☹️
Matmazelbebi Hdemir1618 Korkma tek doğuran biz değiliz kimler kimler doğurdu diye teselli bulmaya çalış kendine güven getir 😇😇Allahın izniyle hepsi hallolacak bebişine sağ sağlim sarılıp mis kokusunu içine çekeceksin inşallah 😍🤲🏻Güzel günler yakında 🤗🧿💕💕
Ceylannn1y Hdemir1618 devlette de epidural veriyolarmı.ben sadece özel hastaneler yapıyolar zannediyodum hangi hastaneye gidiyosnz