Sitare21 Merhaba kızlar bebeklerinizin kıyafet alışverişleri için kaliteli ve uygun fiyatlı tercih ettiğiniz siteler var mi?Paylasabilir misiniz?
Deletedmom_053 Sitare21 bebedayy bebe-trendi bebemer ben burdan seçip alıyorum hem çok uygun hem güzel 🙂
guzelanne01_ Sitare21 e bebek hem çok kaliteli hemde bana göre çok uygun ,değişimde var iadede buda benim için önemli sadece bedenleri küçük ,badileri şortları çıtçıtlı badiler ve çoğu kıyafeti 1 yaş aldım 2 aylık bebeğime yani 1 yaş 0-6 grubuna uyuyor
guzelanne01_ aminehumamoms canım lcw kızımda almıştım ozaman 2011 di acayip sünüyordu kıyafetleri renkleri atıyordu hala öylemi bebek kıyafetleri için soruyorum,oğluma alacamda sitesinden
Sitare21 guzelanne01_ hastane çıkışını ordan aldım evet küçüktü insallah olur. Yeni doğan 50cm sabit sanırım.
Neslibt72 guzelanne01_ lcw den aldığım şeyler ilk yıkamada gayet iyi çıktı defalarca yıkanınca ne olur bilmiyorum tabi şu an. Bidee chakra dan da zıbın falan almıştım ilk yıkamada rengi soldu. E bebekten aldıklarımda böyle basit durdu yıkayınca. Gene içlerinde en iyisi lcw çıktı. Bide jokerde indirimde yakaladığım bodyler zıbınlar vardı onlarda sağlam 👍🏻
guzelanne01_ Sitare21 hepsi küçük canım Ben oğluma 1 yaş giydiriyorum şuan 2 aylık minicik kıyafetleri iyiki öyle almışım maraştayım bide başka şansımda yoktu bundan sonra aldıklarını ona göre al Birde a Dan z ye aldım ben herşeyini ordan sende öyle yapacaksan benim gibi düşün al
Nili4321 Sitare21 civilden aldım ben bir çok şeyi hepsinden memnun kaldım fiyatı indirimleri takip ederseniz çok çok uyguna denk geliyor
Nili4321 Sitare21 burada mağazası yok o yüzden hep internetten aldım fark var mıdır hiç bilmiyorum 🥲 birde Hepsiburada dan premiuma geçin 1 tl ye bütün kargolar ücretsiz aldığınız her üründen de para kazanıyorsunuz öyle daha da uyguna geliyor
Deletedmom_053 Gebes66 ürünler güzel kaliteside ben iç giyim hiç almadım tabi büyük küçük falan gelir diye hamilelikte bedenim baya değişti çünkü🙂