Nisaaras Bilgi alışverişi bebişlerimizin durumları ve hamiş annelerimizin yaşadıkları duygu düşünce his grubu 💕
Deletedmom_053 Nisaaras ben hepsini yiyorum karışık ama acı migde yanması yaptığı için malesef yiyemiyorum🥴🙋♀️
plajterligi Nisaaras ay kendime göre post buldum sonunda 😂😂 oğlumda tatlıdan başka bir şey yemezdim şimdi de canım sürekli ekşi mayhoş şeyler çekiyor ama yiyemiyorum midemi bulandırıyor yine tatlıdan devam ediyorum mecbur. Şalgam suyu hayal ederek tatlı meyve suyu içiyorum ahshsh
Nisaaras Deletedmom_053 ya bende tatlı hiç yiyemiyorumm canım istiyor ama midem çok fena bulanıyor erik salatalık ordan gidiyorum bu ara yemekte yiyemiyorumm iki kilo vermişim
Gamzeningebeliksureci Merhaba. Ben bazen tuzlu bazen tatlı istiyorum karışık. Bir tiksinme falan da yaşamadım hiçbir şeyden. Henüz cinsiyetimiz belli değil bu cumartesi randevuda inşallah 🙏🏻
Nisaaras Gamzeningebeliksureci ben hiç tatlı yiyemiyorumm yiyorsanız ne mutlu kaç haftalık şuan sizinki bizim cinsiyete daha bir ay var😁 sanıyorum
Cana_ Bn daha 7 haftalığım be hiçbirlerim canm çekmiyor mide bulantılarım başladı en ufak bir aşerme yok daha
babecoming Ben de 6 haftalıgım midem bulanıyo agzımda iğrenc bir tat var, doktorum prilam verdi o mide bulantımı azalttı ama o iğrenc tat gitsin diye sürekli bisiler yiyiorum🤮
Nisaaras babecoming bu tad kaybi genelimizde var sanıyorum çok değişik birşey bende sürekli sakız şeker alıyorum ama geçmiyor
Gamzeningebeliksureci Nisaaras 12 haftaligiz haftasonuna kadar 13 haftaya yaklaşacak doktor görürüz dedi bakalım hayırlısı. Sizin kaç haftalık
Gamzeningebeliksureci Nisaaras çok fazla yemiyorum normalde çok severim aslında aramıyorum eskisi kadar. Tatlı ekşi karışık yiyorum diyebiliriz. İlk haftalarda çok midem bulanmıştı herşey kötü gibi kokuyordu 10. Haftadan sonra düzene girdi.
Nisaaras plajterligi hahahah hoşgeldin walla ben şuan hiç birşey yiyemiyorumm midem allak bullak tadı yok şu dahil
Cana_ Gerçekten çok kötü yediğim hiçbirşeyden tat alamıyorum ya ağzımda iğrenç bi tat var ve sürekli midem ağzımda dolanıyorum
Cana_ Bu bnm 4. Gebeliğim ve 3üde kız hepsinde farklı şeyler yedim tatlı tuzlu ekşi et balık galiba bu farklı dedim hepsinde ve sonuç 3 kız bence aşermekle yediğimiz şeylerle cinsiyetin hiç alakası yok
Nisaaras Cana_ bende asermeyle alakası olduğunu düşünmüyorum benimde 3. Cu gebelik hepsinde aynı belirti oldu cinsiyetleri bir kız Bir oğlan mesala