Hatice_11 Kivircik01 aynen Canım hayırlısı değilmiş diyorum kendimi teselli ediyorum işte umarım bu ay tutar ovulasyon dan sonra 😒
Buseeghh Kivircik01 beta hcg niz 10 üzeriyse gebelik vardır eğer 10 altıysa gebe değilsinizdir Gebelık testınde yanılma oluyor
2kuzu1annee Benimde kan testi yaptığımda çıkmamıştı belirtiler devam edince 10gün sonra tekrar vermiştim ozmana çok küçük değerle öğrenmiştim gebeliğimi. Belkide sizinde öyledir yada gebelik çok istediğiniz için psikolojik olarak ta regli olmuyor olabilirsiniz
Kivircik01 2kuzu1annee olabilir kuzum hala olmadım arada bi sancılanıyorum da kasıklarımdan ama bence yok zaten testte de çıkmadı
Leylaas Aynen kanda da hemen cikmiyor ben 26s haziranda hamile kalmisim 13temmuzdaki kanim da deger tam 0di 2 agustosta 3bine yakindi
Buseeghh Kivircik01 Kivircik01 gebelık testinin adet gecıkmesi yasadıktan sorna eger gelmedıyse 10 gün sorna yapılır ama yanıltıcı oluyor gebelık testi Kasık ağrınız halsızlık yorgunluk gibi belirtileriniz varsa kan testiii yapın ağrı kesici kesınlıkle kullanmyın kasığım ağrıyor dıye
Kivircik01 Buseeghh yok zaten ilaç hiç kullanmam normal yaşantımda da , valla ağrım var halsizlik ve hep uykuu ama testte çıkmayınca üzüldüm kan tahlili de vermedim yakın zamanda
Buseeghh Kivircik01 bazen döllenme geç oldugunda gebelık testınde tek çizgi çıkabiliyorkan testı versiğinizde sonucu buraya yazar mısınız merk ettımm
Buseeghh Kivircik01 bazen döllenme geç oldugunda gebelık testınde tek çizgi çıkabiliyorkan testı versiğinizde sonucu buraya yazar mısınız merk ettımm