defnezumram Elfsenack küçük haftalarda kalp gibi atıyordu şimdilerde kafasını bi tarafıma ayağını bi tarafıma dayayıp geriniyor
Mzzz Elfsenack canım karın şekliyle bir yerinin büyümesiyle herhangibir aşerme ile cinsiyetin hiçbir alakası yok benimde karnımi gören erkek mi diyor ama kız 😂 bunlar tamamen hurafe kağan kocatepeydi sanırım ondanda dinlemiştim karın şekli falan sadece vücut tipiyle alakalı diye😇🙏
nefessmommm Elfsenack benim kalçam baya büyüdü canım inşallah doğum sonrası spor squat destekleyeceği.
Elfsenack nefessmommm doğumdan sonra yeme de içmede sporda serbest full kilo vermeye odaklanırız artık 😁
Pmk3 Elfsenack vücut neye müsaitse orası alıyor karnım sivri belim ince kalçam belirgin 22 kilo aldım kalçama Bakan kız göbeğime bakan erkek diyor ama kızım olucak 💕
Pnrpnr_ Elfsenack göbüşümü gören herkes erkek bebek mi diye soruyor ama kız bebek bekliyorum 😂 göbüş top gibi duruyor , kalçalarım da büyüdü
EEEEEEEEL Elfsenack kalça için benim 3 oğlum var 3 gebeliğimde de kalçam çok büyüdü. Karın için de genel bildiğim erkek bebeklerin karnı sivri kız bebeklerin geniş biçimde oluyormuş. Rabbim tüm annelerin gönlüne göre versin inşaallah ☺️
defnezumram Elfsenack geçen yıl bu zamanlar yeni düğünüm olmştu balayındaydık düğün gününe kadar zaman geçmemişti şimdi de doğuma kadar geçmiyor 😅
Zekiye45- Selam benimde prensesim geliyor gerçekten öyleymiş benim karnım hiç yok doğru düzgün ama kalçam büyüdü genişledi kiz bebeklerde insan genişliyor kilo almamdansa genişledim daha çok🤣
Elfsenack Zekiye45- benim 4 buçuk aya kadar karnım yoktu şuan kalçam da yok sadece karnım artık büyüdü sivri şeklinde 6 buçuk aylık benimkisi ☺️😁
Aleyy_26 Elfsenack kişiden kişiye değişiyor o eminim kalçam büyüdü ama gören erkek bebek beklediğimi sanıyor karnım o kadar sivri ama kız bekliyorum 🙃🙃😄😄