Yenibirannee Zahrae 32+3 haftaligim 2. Gebeligim. Ikisinde de 20. Haftada basladim sari kantaron yağı kullaniyorum
34Meltem12 Zahrae Ben 25.haftamda başladım her gün duştan sonra düzenli olarak bebek yağı kullanıyorum popo kısmıma ve karnıma.Karnımda hafif bi çatlak oldu umarım ilerlemez biraz genetik bence okadar iyi bakmama rağmen çatladıysa 😄
KuzeyinAnnesi10 Zahrae Hindistan cevizi yağı ve vazelin süruyorum canım vazelini duşta sürüp üzerine de hafif şu tutunca daha iyi oluyormuş bazıları vazelin tüylenme yaptı dedi ama bende hiç yapmadı bence tüylenme hormonel vazelin kaynaklı olacağını düşünmüyorum.
Hdeniz61 Zahrae ben 12. Haftamda Lierac kullanmaya başladım. Şu an 22 haftalığım çatlağım yok. Ama genelde 30 dan sonra çatlıyorsun diyorlar umarım çatlamam 🙄
busrayildiz6 Yenibirannee organik annemin yaptığı var satı kantaron 17+1 im daha birşey kullanmaya başlamadım bazı yorumlarda kullanma yapar diye okudum yaptı mı sizde
Zahrae Ebrugrgn nerden Busetomris herkes kullanıyor evet ama bazi yorumlar okudum bi şey olmadı flnnn
Ebrugrgn Johnsons baby kullanıyorum şok markette indirimdeydi en son çatlamadım şu an için umarım çatlamam
Zahrae 34Meltem12 popo da mi çatlak çikiyor 😭? Sudocrem öneriyorlar bilemedim yoksa o bebek için sadece bi bakım kremi değil mi bende eğer bi şey görmediysen yağ kullanmaya başla
KuzeyinAnnesi10 Zahrae ben senelerdir kullanırım yüzüme sivilcelerime falan sudcrem herseye kullanılıyor cidden ağdadan sonra özelikle genital bölgeme kullanıyorum
Zahrae KuzeyinAnnesi10 valla bende alırım ozaman olsun evde kalsın ne olur ne olmaz diye toplamam lazım bir sürü. Kremler 😂 artık