Dmlclk Kızlar merhaba,doktor PUPP olmuşsun dedi,30 haftalıkken kaşıntı sadece göbek çevremde vardı şuan 32 haftalığım tüm vücudum kıpkırmızı oldu her yerime yayıldı,bu hastalığı yaşayan var mı? Ne kadar sürdü? Ne iyi geldi yazar mısınız?
Sweety11 Dmlclk ben doğumdan sonra ürtiker geçirdim bir yıl sürdü ama öldüm bittim o kaşınmalara hiç mi birşey iyi gelmez doktorum pembe bir krem vermişti uzun ince şişede adını hatırlamıyorum o biraz iyi gelmişti ne duş ne başka bişey 🫤biri bana bunun ilacının sadece zaman olduğu söyledi ama dayanması çok zor.Siz birinden mi ayrıldınız size yakın birini mi kaybettiniz biri vefat mı etti çok özlediğiniz biri var mı ? Eğer cevabınız evetse bu stresten olan bir hastalık
Demetprtci Dmlclk canım bana bu hastalığı koyan cildiye dermatolji doktoru idi bende geçerdim 10 gün kadsr sürmüştü ama 1 hafta doktor ilaç ve krem verdi verilen ilaclar ağır olduğu için geçmeye başladığı an bırak içme dedi 3 gün kasintim durdu içmedim bir gün içtim bir gün içmedim ve kurtuldum.. tek diyecefim korkma sana ve bebeğe hiç bir zararı yok .. kaşıntı tek can sıkıcı tarafı b3n kurtuldum darısı size bu süreçte bulgur domates yağlı baharatlı yumurta alerjiye sebep olan seyelri tüketmeyin daha rahat gececrktir birde sürekli soğuk kopleks yapin
ilayda-4151 Benim üç gündür o şekilde üstelik ben daha 26. Haftadayım şuan bacaklarım ve kollarımın arkası zıvama gibi gün geçtikçe vücudumun her yerine yayılıyor doktor sadece hap ve krem verdi bugün kullanmaya başladım ama etki edeceğini düşünmüyorum çünkü burda forumdakilere hiç etki etmemiş zaten doktor da verirken rahatlatması adına verdi benim yolum daha çok uzun ☹️