Aysebkr1258 Arkadaşlar merhaba Ya ben abartıyorum yada hissediyorum bilmiyorum 10+0 hamileyim ama hiç hamile değilmişim gibiyim 4 gün önce aşırı istifra etmekten 2 gün hastanede yattım daha sonra hiç istifra etmedim dünden beride göğüslerim söndü eski şişliği ve acıması yok yolunda gitmeyen bişeyler var gibi sizce evham mı yapıyorum yoksa bişey olmuşmudur bebeğime
deletedmom734 Aysebkr1258 evham.... bebeğine birşey olduğunu böyle anlayamazsın.... tevekkül et.... olacak olan olur aciziz elimizde birşey yok
KbrairinBenli Aysebkr1258 korkutmak istemem psikolojik de olabilir ama doktor belirtiler bir anda kesilirse gel demişti,içininde rahat etmesi için randevu al hemen canım ne olur ne olmaz.
Dnzcngz Aysebkr1258 Bende o haftalarda öyleydim. Asla hamile olduğumu hissetmiyordum. Eşime sürekli acaba kalbimi durdu diyordum. Boşu boşuna ikimizi de geriyordum. Şimdi 21+4 haftalık hamileyim. Tavsiyem boşuna kendinizi yıpratmayın.
Gmzcngi Aysebkr1258 korkma canım gögüs şişmesi ilk başta oldu bnm cok acıdı dokunamadım snra kendiliğinden gecti 6 aydır hiçç ağrımıyor 29 haftalık oldum bile♥️
Ugurbocegi Benimde butun belirtilerim yok olmustu cok korkmustum doktorumda belirtilerin bebegin sagliyla ilgili olmadigini icimin rahat olmasini soylemisti, sen yine doktorunla konus en iyi onlar bilir ama icini ferah tut
Aysebkr1258 Ugurbocegi inşallah bişey yoktur hep korkum bebeğin kalbinin durması karınlarım çok ağrıdı 3 4 gün önce acaba bişey mi oldu diye hep bi korku var
BusraNR Benimde bi aralar öyle olmuştum yada öyle hissettim, kendini stres yapma boşuna cnm yada doktora git için rahatlar 🙂🙃
Aysebkr1258 deletedmom734 çok doğru söylüyorsunuz ama İnan’ın insanın elinde olmuyor 2,5 sene sonra nasip etti bize onu rabbim hemde birdden bire vardır bi bildiği elbet
Aysebkr1258 KbrairinBenli istifralarım bitsin diye zaten tedavi oldum onun bitmesi değil beni korkutan sanki göğüslerimdede küçülme var gibi hissediyorum eski acıması yok gibi bakalım saat 3 e randevu aldım bi gidicem
deletedmom734 Aysebkr1258 sizi çok iyi anlıyorum bende 26 ay sonra hamile kaldım aynı sizin gibi ama 9 ay geçmez.... rahat olmaya bakın