Mzzz Birmavianne__ bizimde öyleydi canım ama çok şükür tuttu keşke şansınızı deneseydiniz canım nasibin ne zaman nasıl geleceğini bilemezsin 🙏
Birmavianne__ Mzzz doktorum çok fazla moralimi bozdu açıkçası tekrar o psikolojiye girmeye cesaret edemedim orta seviye embriyo
LovelyMom_ Birmavianne__ Doktorlarin sozunu dinleme iyi bor doktor bul,biz 7 aylik evliyken bi doktor kocamin anizlerine bakti ve dediki sizin hic bir zaman cocugunuz olmuycak,ama bak baska bkr doktor bulduk 2 aya %2 artis oldu
LovelyMom_ Birmavianne__ evet,mesela doktordan da ilave ilaclar cok guclu ama pahali da ,esas tedavi iyi olsunda tum yarim aileler cocukla butun olsun,para pul onemli diyil zamanla duzelir hepsi
Nikomm Regline 4 5 gün kala betana baktır sağlık ocağına gidebilirsin bide şüpheleniyosan istirahat et ağır kaldırma inşallah hamilesindir 🥰
Birmavianne__ Nikomm ay inşallah elimden geldiğinde dikkat ediyorum bugün otururken bi anda ağrı vurdu karnımın altına tam rahim üstü gibi, gaz desem değil adet ağrısı gibi yürüyemedim
aysegullozdm Birmavianne__ evet bende sizin gibiydim isteyince insan öyle oluyor çok iyi anlıyorum.Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah 🙏