Spinal sezeryan oldum 13 ünde hanımlar ameliyattan sonra çok şiddetli beyin ağrısı kulakta uğultu ve gözlerim en son ikili görmeye başladı. Boynumdan altında sorun çok yoktu ama gün geçtikçe farklı sorunlarım çıktı. Bu sabaha doğru ise sağ tarafımda kol ve bacağımda güç kaybı yaşamaya başladım. Doktorlar sıvı kaçağı yaşadığımı anestezinin beynime sıçradığını söyledi. BOS kaçağı da deniyor hayatla bütün bağlantım bitti sanki uzakları göremez oldum . Beynime üç kişi tekme atmış gibi. Kan işemeye başladım. Dikiş yerlerimin altında kanama başladı deri altında. Beynime yama yapabileceklerini söylediler. Çocuklarım için ayakta kalmaya çalışıyorum ama sürekli ağlıyorum artık bedenim çöktü. 2 gece öncesinde ise kalp atışlarım 42 ye düştü bana damardan antrofil (adrenalin) verdiler. Ani kalp durması yaşayacaktın dediler sonrasında ise saçlarımı yolacak kadar beynim patladı ve 10 kg altıma işedim saçlarıma kadar yatakta işedim işedim. Hayata tutunmaya çalışıyorum geride 3 çocuğum var halen hastanedeyim nolur dua edin…