Aslan_04 Bebeğim 30 haftalık biraz gelişme geriligi var suyu az olrugu için bugün ultrasonada 1200 kilo dediler sizin bebisleriniz kaç kilo aceba 🥰
aysenr9918 Aslan_04 30 haftalıkken 1765 gramdı 32+2 de en son 2210 gramdı amann dert etme sakın canını sıkma beslenmene dikkat et ara öğün tüket o çok faydalı oluyor bebeklere kuru kayısı incir badem ceviz ye kaşar ye
Aslan_04 Happy20 bu sene bu su azlığı nedir anlamadım herkesin suyu az 🤦 normalde çok nadir görülen biseymis su azligi
Happy20 Aslan_04 hayır sakın öyle düşünme her insan bir olmadığı gibi her bebekte bir olmaz cinsiyeti ne
Happy20 Aslan_04 benim ilk zamanlarda da doktorum normalin bı tık altında bu sefer az dedi artık ama normal dedi bol bol su içmeye devam et dedi hamileliği yaza denk gelenlerde aşırı terlemeden dolayı azalma olabiliyormuş
Aslan_04 Happy20 cinsiyeti erkek 🥰 inşallah tabiki dediğin gibi her bebek bir olmuyor ve bu ultrasonlarda da yanılma olabiliyor bazen
Aslan_04 Hatice_123456 evet olabilir bende çok terliyordum heleki son zamanlarda nefes almakta bile zorlanıyordum İstanbul’da nem sıcak birde iki yaşında bebeğim var evde onun peşinden kosmakdan çok daraliyodum
Happy20 Aslan_04 evet ya sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil doğunca sen kilo aldirirsin ona😅
Aslan_04 aysenr9918 masallah aynen çok dert etmek istemiyorum da isde erken doğum olursa diye ne kadar kilo alsa o kadar kâr bol bol yiyorum ceviz kuz kaşar hepsinden bakalım inşallah sağlıkla gününde doğarlar bebisleriniz🥰