Derinnmom Kızlar merhaba bebek için ne alınmalı ben 13+4 oldum artık yavaş yavaş birşeyler almak istiyorum. Mesela hastanede bebek doğduğu anda ne giydirilir onun için ne alınır 🌸
Ada022 Derinnmom 10 lu hastane çıkışı 5li hastane çıkışı al canım az al diyenlere kulak asma ben az aldım yetmedi tekrar yeni doğan aldım çok çabuk kirleniyor
SusamTanecigi Derinnmom hastane çıkışları alabilirsiniz battaniyesi de olabilir 3 lu 5 li takımlar da olabilir kalın ince battanniyeler cinsiyet ogrendiyseniz yada bunları daha sonraya bırakıp annebyanj beşik ateş ölçer işi ölçer anne bebek çantası bebek arabası falan gibi büyük seyler sanki daha çok zamlaniyor
-Annem Derinnmom Odasını sipariş ettik ilk 😂 Onun dışında aldığım bolca iç zıbın ve çorap başkada çöp almadım daha 😂 26+3 ten selamlar😂
Anneseker Hastane çıkışı diye bakarsan set olarak satılıyor zaten canım yılbaşından önce almak istiyoruz sürekli zam geliyor her şeye cinsiyeti belli benim 14+3 o yüzden bebek arabası beşiği bunlar için araştırma yapıyorum şu an ağız mendili çok al baya kullanılıyormuş
Derinnmom Anneseker bizim cinsiyet hâla belli değil ya göstermiyor bebiş 🌸 bende bi yandan erken diyorum bi yandan da zamlardan korkuyorum almak istiyorum. Önerilerin için teşekkür ederim canım 🌸
Bulbulyuvasi Hastane çıkışı 5li al 11li falan hem gereksiz hemde boşa pahalı. Ağız mendili al bol bol bende ⅞ tane var yetmiyor. Müslin örtü,alt açma örtüsü al. Beşiğini,arabasını,mama sandalyesini alabilirsin
Derinnmom SusamTanecigi Tamam canım 🌸 Anne yanı beşiği ve bebek arabası beğendim önümüzde ki ay onları sipariş edicem, herşeye zam geliyor
Derinnmom -Annem a.s canım 😂😂 ben oda almayı düşünmüyorum ya şuan, biraz büyüsün öyle alırız 😂 diğer önerdiklerine dikkat ederim canım çok teşekkürler 🌸
Selbus Derinnmom süt sağma makinası alın sütünüz gelse de gelmese de lazım oluyor. Hastaneye de mutlaka götürün. Yeni doğum yaptım en lazım şey buymuş.
Derinnmom Selbus Canım 3 ay önce ablam kendi için aldı ama hiç kullanmadı gerek duymadı yani, ben almak istemiyorum ama ablam bana verir bence lazım olursa hem bana yakın oturuyor 😂🌸
Selbus Derinnmom bebek emdikten sonra kalanı sağarsan sütün artıyor canım. Sütün çok olursa da damarlarda tıkanıklık yapıp ağrı yapıyor onu önlüyor. Bir de ben akşamları bebeği anneme bırakıp 2 saatliğine falan hep çıktım eşimle dışarı. Sağdığım sütlerden verdi annem biberonla. Buzluğa da koydum. İlk gelen sütler mesela çok şifalı fazla olursa bebek hasta olduğunda verirsin. 3 ay saklanıyor
Lindam06 Derinnmom ben isim yazılı tavşan tulum sipariş ettim başka setler almıştık ama eşim onu cok istedi tavşanı giydircez 🌺🌺 Hemen hemen herseyi hazır bende 15 haftalığım mobilyaları da aldık daha gelmediler 1 ay oldu:) ben şimdi seneye yaz için indirimli takımlar alıyorum. Herdeyını ananesi yaptı hala daha küçük aylıklarını o alıyor 🥰🥰😂 kendim kaldım sadce eşyası olmayan bebek tamam anne ekisk 😂 bende 6.aydan sonra alıcam inşallah
Derinnmom Lindam06 çok erken başlamışsın canım ama haklısın zamlar heyecan 😂🌸 Hayırlı uğurlu olsun 🌸🌸
Lindam06 Derinnmom evet herkez oyle soyledi ama cebe göre ayarlanınca hersey öyle oluyor. Geçen ay aldığın sey bu ay hatta haftası 50 lira fazla malesef. Erken gelmiyor artık bana 4 ayımız biticek ağzım burnum diyene kadar kış gelicek