Merope Epidural sezeryan ile kizima kavusacagim insallah.. Sizlerle sevincle paylasacagim bir hikayeyle donmem icin dualariniza ihtiyacim var.. Allah hepimizin yardimcisi olsun 🌼
1850 Merope allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasıp etsın. Dualarımız sızle. Allah yardımcınız olsun.hıkayenızı beklıyoruz 😊
Unalbirgul Sağlıkla kucağına alırsın insallah 🙏 hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum bende epidural sezaryan Olcam
Serpil11 Hadi sen doğuma gidicen uyuyamıyosun ben niye uyuyamıyorum acabaa 😁😁 sağlıcakla kucağına alırsın inşallahh
Merope Serpil11 O zaman ben de sana soruyorum; Hadi bu sefer sabah doguma gidicem diye uyumadim, daha onceki 2 ayda neden uyuyamiyordum?? 😂 Cok tesekkur ederim, hepimiz goz acip kapayincaya kadar kavusalim insallah miniklerimize..
Merope Bisaniye Cok tesekkurler.. Hepimiz saglikla kavusalim, hayirlisiyla buyutelim insallah kuzularimizi 🌼
Bisaniye Merope amin canım benimki kucağımda emmekle meşgul :) yarın inşallah senin de tadacağın yakınlıktayız ☺️
Merope Bisaniye Allah bagislasin, ne muhtesem bir sey 😍 Saatler sonra ben de yavruma sarilabilecegime inanamiyorum 🙏