svdmm16 Kızlar 12+4 anlayanlar tahmin edebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 
Cceylann01 svdmm16 nenimde bir kızım var bende bir erkek evlat sevgisini tatmak isterim tabi yinede halkıöızda hangisi hayırlıysa o olsun rabbim sağlık versin önce
Filizsz Cceylann01 bende kızım var oğlum olsun iki duyguduyu tadayim isterim belirtilerim kizima göre farkli ama ulturason fotorgafini paylastm arkadaslarin çoğu kız yazmis bakalm. Hayırlısı olsun ikimiz icindr cnm
Meryemzeynep02 Kızlaaar ne olur banada bi tahminde bulunun ikili taramada benzetme yaptı doktor bakalım sizler ne diceksiniz
Cceylann01 Filizsz amin canım benimde bu gebeliğim çok farklı kızımda 9 ay kusmuştum bu gebelikte çok şükğr kusma yok düşük tansiyon tek yaşıyorum ara ara mide yanması ekşimesi dılımda başka bir sıkıntım yok
dolunayes svdmm16 oran baktım mi sana Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim
dolunayes svdmm16 tum oranlar kiz. Açıya gore resimler Usteki erkek Alttaki kiz :) Kiz diyorum ben Erkekde ciksa sasirmam