ebru_isik34 Kızlar 35 haftalığız ellerim,ayaklarım da çok kaşıntı oluyor hatta tüm vücudum da başına gelen varmı ya böyle bişey
elifcelik_4 ebru_isik34 benimde kollarımda çok kaşıntı var ve sivilce gibi döktü bayağı yarın tekrar kan vereceğim bunun için
Churcill ebru_isik34 evet. Gebelikte oluşan kaşıntı. Karaciğer enzimleriyle alakalı bişey sanırım. Bu alt ast değerlerine falan bakıyolar diye biliyorum
Churcill ebru_isik34 çok geçmiş olsun ☺️ korkulcak bişey değildir heralde. Gebelikte karşılaşılan bi durummuş
elifcelik_4 ebru_isik34 ebru_isik34 eğer Kolestaz çıkarsa doktorum şehir hastanesine sevkedicem seni dedi gittiğim devlet hastanesinde erken doğum yoğunbakım yok her ihtimale karşı ileriye gönderiyor beni acaba direkt sezaryen e mi alırlar 35. Haftadayım şuan
elifcelik_4 ebru_isik34 doktor öyle söyledi korkmana gerek yok benimde ilk gebeliğim çok korkuyordum ilk başlarda ama artık hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun zaten 1 ayım vardı doğuma 1 ay erken gelecek eğer öyle olursa. Yarın tekrar randevum var bakalım
elifcelik_4 ebru_isik34 ben kan verdim bugun geçen güne göre değerim bi tık düşmüş ama yine yüksek perinatolojiye takip açtı yarın oraya gideceğim