Kızlar günaydın hep okuyodum sonunda bende pozitif hikayemi yazıyorum
15.08.2023 saat 21.15 te doğum yaptım ancak toparlandım yazmak için
Öncelikle bir hafta öncesinden (cuma) hafif hafif nişanım gelmeye başladı ama sancılarım falan yoktu bekledim hemen hastaneye gitmedim ilk doğumumda suni sancıyla doğum yaptım bunda kendi sancılarımla olsun diye sonuna kadar beklemeye hazırladım kendimi. Neyse nişanım hala devam ediyo du artık yavaş yavaş sancılarım olmaya başlamıştı ama incitmiyodu beni pazar ve pazartesi geceleri özellikle 6 -7defa sancım oldu düzensizdi tabi ama artık gelmeye hazırlandığını her haliyle belli ediyodu prensesim. Salı sabahı uyandım sancılarım artmıştı tabi ama hala düzenli değildi 15-20 dakikada bir geliyodu birazda rahatsız etmeye başlamıştı hemen duşa falan girdim hazırlandım hastaneye gittik eşimle o gün sonra nst de sancım çıktı doktorla görüştük suni sancıyla destekleyelim yatış yapalım dedi bende normal sancılarımla doğum yapmak istediğimi söyledim o zaman eve git sancılar sıklaşınca gel dedi eve geldim bir iki saat bekledim ama sürekli yürüdüm evin içinde sonra sancılarım bianda sıklaştı 3 dakikada bir gelmeye başladı hastaneye gitmek için yürüyecek halim yoktu ( ben nasıl yürücem keşke yatışı kabul etseydim diye söylendim bide kendi kendime😅) çantamızı aldık tekrar gittik ama yolda sancılar nasıl geliyo doğurcam diye aklım çıkıyo 😂 neyse vardık hastaneye hemen girdim çatı muayesi yapıldı 5 cm açılmam varmış yatışım yapıldı ebeler sürekli kontrol ediyolar açıklığı açılmam o kadar hızlı ilerlediki kızlar maşallah bi duydum 7-8 cm olmuş sancı esnasında ıkınmamı söylediler artık sancı geldikçe ıkınıyodum beni hemen doğumhaneye aldılar gittik olmadı tekrar odaya geçtim 10 dakika kadar gezindim sancım geldikçe çömelme hareketi yaptım bebek geliyodu artık tekrar gittik çatala yattım bir-iki ıkınmada mis kokuluma kavuştum. Toplamda 2 buçuk saat sürdü doğurmam ilk doğumum suniyle 13 saat sürmüştü. Bebeğime kavuştuğum an herşeye değerdi sancı ağrı herşey unutuluyo sanki 5 dakika önce acı çeken sen değilmişsin gibi. Neyse kızlar benim hikayem bu kadar rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin isteyen herkeside evlat sabihi etsin 🙏sorularınız olursa cvplarım