Evrem990 Ayseee_brc kahvaltidan 1 bucuk saat sonra kan ilacini aliyorum gün icinde( 2 saat sonra falan) regenesisi iciyrm
Asvnn Ayseee_brc evet 2sinide kullanıyorum gyno ferro sanolu yemekten 20 dk önce sabah akşam regenezis max günde 1 kere kahvaltıdan sonra kullanıyorum . 21+4 benim haftam 12 haftadan beri kullanıyorum
elifsen Biri multivitamin diğeri kan ilacı. Kan ilacını sabah aç karnıma diğerinide yemekten sonra alıyorsunuz
Gokcemom2023 Bu multivitamin cok midemi bulandırıyor benim 12. Haftadam bu yana kullanıyordum suan 28+5 1 aydır kullanamıyorum içince kusuyorum acaba içmesem cok zararı olur mu
Gokcemom2023 Ayseee_brc evet bide troid ilacım var sabah 6 da onu içiyorum 4 saat sonra kan ilacı içiyorum ferramat aksamda multivitamin içiyordum ama artık kusturuyor
Ayseee_brc elifsen anladım benimde kafamı karıştırdı gynoferro sanolda da folik asit yazıyor regenesis max tanda var fazlamı gelir diye bende regenesis max gynoferro sanol ve magosit kullanıyorum 32.haftadayim bu zamana kadar dikkatimi cekmemisti
Ayseee_brc Gokcemom2023 yine de içmeye çalışın vitaminleriniz çok düşer🙁bende bazen unutuyorm almayı çok zor bir süreç bence hamilelik
Gokcemom2023 Ayseee_brc evet herkes doğunca herşeyi unutursun diyor inşallah hayırlısıyla gelirde geçer hepsi💞
Ayseee_brc Asvnn anladım teşekkür ederim ben ikisinde de folik asit yazınca tedirgin oldum bende kullanıyorum ikisininde ama tedirgin oldum bende 32.haftadayim