38+6 cuma günü 18.08.2023 tarihli planlı ve iri bebek olarak gelicek bebeğimiz için hastaneye gitmek üzere yola çıktık saat 8:30 gibi yatış yapılıp hazırlıklar başladı odanızda bilgilendirilmeler yapılıp özelllikle sondayı ameliyathanede takılsın istedim.epidural anestezi istediğim için en hızlı şekilde ameliyathaneye indirildim .. çok heyecan vardı beni anestezi ekibi karşıladı hızlı şekilde pozisyon alıp doktor her işlemi anlatarak epidural Kateterim takıldı hiç acılı değil emin olun odada el üstü açılan damaryolu daha çok acıtmştı. Sonra ilaç verilmeye başlandı ve ben biraz heyecan yapınca taşikadim olmuş doktor söyledi ve bana biraz müdehale ettiler tansiyonum düştü onun için ilaç verildi 2 defa bayılma göz kararması noktasına geldim sonra konuştuk falan herşey normale döndü ve ben artık hazırdım kadın doğum doktoruma haber verildi doktorum ameliyathaneye geldi yaklaşık 10 dakika içinde ameliyatım başladı bebek 4 kilo olduğu için biraz zor çıkarıldı itme çekiştirme tüm hareketleri hissediyorsun ama hiç acı duymuyorsun herşey güzeldi bebek çıktı sesini duydum yanıma getirildi ve sonra kontrol amaçlı yoğun bakıma götürüldü o sırada benim dikim başladı ve asıl önemli can alıcı nokta ben ağrı hissetmeye başladım canım yanıyordu doktora söyledim hemen bir sakinleştirici yapıldı ben kendimden geçtim ameliyat bitti bazı sesleri duyuyorum teşekkür ediyorum ama bilnçli değildi sonra odaya çıkarıldım ailem eşim vardı onlar nasılsın dedikçe hep ağrım var çok yanıyor diyordum uzun bir süre sıkıntı yaşadım yarım saat ağrı oldu sonra odada müdahale edildi ağrı kesici rahatlattı bebeğim geldi ben odaya gittikten 20 dk sonra ve kavuştuk ..2 gece yattık ara ara ağrı çektim yanma oldu terden dolayı dikişlerde o canımı yaktı ilk kalkıştı sadece 3 adım attım başım döndü geri yattım 2 3 saat sonra tekrar kalktım eşim destek oldu ve odada yürüdüm ..hastane kolidoruna sadece gece ilerleyen saatte çıktım ben yürümekte güçlük çektim bugün 4 gün yine çekiyorum çünkü gaz çıkarmak benim için en zor şey ..herşey bukadar inşallah 🤲 herkesin benden daha iyi geçer ..🫶