babecoming Merhaba🌸 henüz 6 haftalık hamileyim ama agzımda değişik bir tat var, iştahım normal ama midem de bulanıyo kusmamaya calısıyorum, pas tadı degil yani farklı bir sey çözemedim 😂 bunu yasayan var mı ya da nasıl başettiniz 😊
Sehseh babecoming yarın 12 haftalık olucam o şey bende de var daha geçmedi tuhaf bısey fircaliyorum gecmiyoda
Mavigozunannesi babecoming ah o tad ne çektim ondan kabus ağzımda sürekli leş gibi bir tad pas desen değil kan tadı desen değil yutkunmak istemiyordum seni çok iyi anlıyorum 16 hafta da falan tamamen geciyor bende öyle oldu
babecoming Mavigozunannesi leş gibi bir şey 😂 nasıl baş ettiniz ben meyve yiyorum oldugunda ama hemen geri geliyor:(
Derinnmom babecoming bende de vardı suyun tadı sürekli kötü geliyordu, 11. haftadan sonra biraz daha düzeldi canım
Mavigozunannesi babecoming baş edemedim yemek yerken geçiyor sonra yine geliuor sakiz cigniyodum o iyi geliyordu 🤣
Umaymomy Bende aynı dertten muzdariptim geçsin diye sürekli bir şeyler yiyordum hızlı kilo aldım sen öyle yapma hiç bir şey geçirmiyor sadece SAKIZ en iyiiii gelen o oldu ben karbonatlı falım çiğniyordum çok iyi geliyordu dene inşallah sanada iyi gelir canım 🌸