Merveveli 12 haftaya girdim geçen ayda kanama olmuştu bu ay da kanamam var doktora gidiyorum bebek iyi diyoşar ama kanama neden oluyo bilinmiyor her kanama oldgunda korkudan ölüyorum sanki adet oluyorum benim gibi olan varmı
0409 Merveveli bende ayda birkaç kez kahverengi lekelenme görüyorum dediğiniz gibi progestan verip bişey yok deyip gönderiyo
Hayalgokce Merveveli kanama alaniniz mi var ilk kanamaniz kac haftalikken oldu?enfeksiyon baktirin o sebep olabiliyo malesef
Merveveli 0409 kahvrerengiyse problem yok diyolar bana ilk başlar oda oldu ama şimdi taze kıpkırmızı kan geliyo allah göstermesin çok korkutucu ya
Merveveli Kanama alanı yoktu enfeksiyon da yoktu hiç bişey yok diyip geri gönderiyolar ama ben kafayi yicem
Rayiha17 BELKİ miyomun varsa ondan olablir. Korkulacak bir şey değil varsa bile. Belkide o miyom düşüyodur. Belkide bebeğin tutunma belirtileridir
Merveveli Rayiha17 bilmiyorum olabilir doktorlar anlamıyomu öyle bişey de demediler valla doktorlara da güvenim kalmadı artık
Merveveli Krtcm kesin bi bilgi verilse iiçim rahatlar da yok tam regl zamanlarım geçen ayda nöyle olmuştu onu sordum doktora hayır onla slakası yok diyo ama bazı kadınlar regl gibi kanama oluyomuş acaba omu diyorum kendi kendime
Rayiha17 Merveveli kaç gün sürüyo ki. Hamileliğin boyunca adette görebilirsin. Gayet normal Bi durum yani. Bi yakınım öyleydi mesela. Her hamilelik bir değil. Hiç adet kesintisi olmadı. Doğum yapana kdar 9 ay boyunca her ay düzenli adetini görmştü
Merveveli 0409 bana dün alttan muayene yaptılar istemedim ama kanama nedenini bilemeyiz dedi bakmadan mebr kabul ettim
0409 Merveveli ama plasenta rahim ağzında ise erken doğum riski artıyor bide küçükse bebek riskli oluyor ondan korktum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bana hata belki rahim ağzında yara et beni yada başka birşey de olabilir dedi ama istemedim tabi onların bebeğe zararı yok onu sordum
0409 Merveveli 14 15 haftada başladı lekelenmelerim hata bezen kanada oluyor şimdi 21+1 haftalığım siz kaç haftalıksınız
Merveveli N-23 ya bana bişeyde demiyolar gayet iyi bi sıkıntı yok dedi kamama neden oluyo dedim onu bilemeyiz diyo