Gunes1723 Mide yanması uykudan uyandırannn,yardımmm 34+3üm ilaç kullanmak istemiyorum , kullanmadığım ilaç yok artık gına geldi
ikotrtn Gunes1723 bende ne yesem içsem midem ateş atıyor diye gittim yanına doktorum sınırsız renie şurup tablet fark etmez sedi
prenses_annesii2603 Gunes1723 ayran, leblebi, salatalık bende çok işe yarıyor hamileliğimin başından beri yanarım ayakta bunlar sayesinde kalıyorum
MerveTeyze Selam daha önce sanırım hiç mide yanması yaşamadım ama şu an yaşadığım şeyi tanımlasam mide donması derim mide yanması nasıl oluyor bir kaç saattir sanki mentollü şeker yutmuşum ve o içimde yavaş yavaş eriyip boğazıma ağzıma doğru geliyor hissi var yada içimde vicks krem varmış gibi ? Mide yanması dediğiniz şey tam olarak böyle mi bu ayrı bir şey mi doktora gitmeli miyim
helinmilan MerveTeyze offf bire bir bende aynı şeyleri yaşıyorum kaç gündür perişan etti bu durum beni
MerveTeyze Gunes1723 süt çok sevmem gaz problemi oluyor ama yoğurt elma aklımda ilacı da aldık bu güne şükür iyiyim