Toprak0440 Hmyraltnts sonunda benimle aynı olan birine denk gelebildim kasıklarım ağrıyor bide çok fazla mide yanması oluyor bende ya zaten 7 aya kadar mide bulantısı yaşadım tam bitti derken mide yanması tekrar başladı ve bebek karnimdan çıkacakmış gibi tekme atıyor bide yattığım zaman rahat hareket edemiyorum
Hmyraltnts Toprak0440 Ay sorma miğde bulantısı kusma bende hala oluyor ilacı kullanıyorum hala daha miğde yanmaları reflü arada bir oluyo ama oldumuda tam oluyo aşırı şiddetli derecede🙇🏼♀️ oy oy bu hamilelik işi çok zormuş valla Allah yardımcımız olsun sağ salim kavuşalım evlatlarımıza🤲🏻 bu 2 gündür aşırı derecede kasılmalarım da başladı arada yalancı sancılar da vuruyor iyice sona yaklaşıyoruz valla. Kasılmalar özellikle beni bugün mahvetti zor nefes alıyorum zor yürüyorum sanki karnım patlicak bebek düşecek gibi 🙇🏼♀️ sabah hastaneye gideceğim umarım bir sorun çıkmaz
Toprak0440 Hmyraltnts umarım çıkmaz ama çok normal bende aynısını yaşıyorum mide ilaçlarını kullanma derim onlar zaten işe yaramıyor ve sağlıklı değil ilk gebeliğin mi
Hmyraltnts Toprak0440 Evet ilk gebeliğim doktorum vermişti miğde bulantısı için prilam içiyorum normal miğde hapları değil. Her gün olmasada 2 günde bir felan içiyorum yoksa çok kötü oluyorum 🤦🏼♀️🙇🏼♀️
Toprak0440 Hmyraltnts benim de ilk gebeliğim bana da aynisindan vermişti ben kullandım ama değişen bişey yoktu bende kullanmayı bıraktım
Mebus 86elif merhaba ikili tarama sonucunuz çıktı mı devlette mi yaptırmıştınız birde yarın 12+4 ikili tarama yaptırıcam ne zaman çıkar merak ediyorum
86elif Mebus ben özel doktora gidiyorum kendi kliniğinde yaptılar 10 gün sonra falan çıktı,Çok şükür Allaha bir risk görülmedi.Yaşımda 36 ,kandada usg de de temiz şükürki
Hmyraltnts Toprak0440 Bende de öyle oldu 4 tane içiyordum günde anca o zaman iyi gelmişti şimdi yine normal 2 içiyorum