zey35 tatlibebegim_ canım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah 🙏 darısı tüm bekleyenelere 💕
XEmosumX tatlibebegim_ canımmmm tabi ki seninle cok sevindim 2 gundur seninle takipteyim valla darısı bana insallah
Bircanm tatlibebegim_ ayy inanın çok mutlu oldum ❤️çamaşır suyuyla ilgili konuşmuştuk ya bende size bakıyodum hamilemi acaba diye hayirli olsun sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza inşallah 🥰❤️
tatlibebegim_ XEmosumX Allah razı olsun canım benim seninde güzel haberlerini bekliyorum çok dua edicem❤️❤️
XEmosumX tatlibebegim_ insallah canım 30 unda test yapcam cikarsa etiketlerim senide bu arada belirtin varmiydi anlatirmisin biraz catlatma ignesi vurunduktan sonra neler oldu benim bugun ignenin 6.günü cok merak ediyorum
tatlibebegim_ Bircanm ayy evett çamaşır suyuda kanıtlamıştı ama kanıtı olmadığı için bilememiştim çok teşekkür ederim sağolun❤️🙏🏻
Muhammedarasannesi tatlibebegim_ ben sana dedim istteee maşallah Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin stres yapma şimdide sıra sende bana dua et ❤️🤗🤗🤗
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi amin inşallah canım darısı sana olcak Allahın izniyle tutacak sen ben gibi stres yapmaa sakın😍❤️
burcuttekin tatlibebegim_ çok sevindim senin adına banada dua eder misin ben test yapmadım 4 asılama olduğu için
tatlibebegim_ burcuttekin Allahım inşallah sanada nasip eder umudunu yitirme sakın kaçıncı günün bugün🙏🏻