mrvkr53 eylem-47 ne zaman test vereceksiniz ? Benim şu an göğüs hassasiyetim var bir de sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Geçen hafta kasık ağrım oldu özellikle sol tarafta. Aşılamadan sonraki 3-10 gün arası kasık ağrım oldu şu an olmuyor ama
eylem-47 mrvkr53 Yani bat tarihim 24 Ağustos bugün. Aşılamamın 13.günü bugün. Gecikmesini bekliyorum canım çünkü dün sabah ilk idrarla yaptım negatifti inşallah olmam da sabredersem pazartesi günü kan veririm
eylem-47 mrvkr53 Benim de 4.günden sonra kasıklarım ağrımaya başladı hala da devam ediyor ama gögüs hassasiyetim hiç yok sadece bulantı kasık bel ağrısı var bide başım ağrıyor dünden beri ama adet belirtileri olabilir yani inşallah ya üzülmek istemiyorum 😔
mrvkr53 eylem-47 benim bat 28. Ama yarın aşılamamın 14.günü kan vermemi söylemişti doktor. Yumurtanız kaç mm olmuştu ? Bir de eşinizin sperm değerleri nasıldı ?
yuksell07 Asyabuse amin inşallah bı bebisi görelim kalp atışını duyalım oh diyecem henüz sevinemiyirum bile
eylem-47 mrvkr53 18 19 mm olmuştu. O gün ovitrelle iğnesi oldum sonraki gün aşılama. Eşimin sperm değeri iyidi
Seval0Seval tatlibebegim_ bugün test yaptım benimki artık görünmüyor bile zar zor görünüyor az birşey 
tatlibebegim_ Seval0Seval bugün kaçıncı gündü sen yapmaya devam et koyulaşcak mı bakalım hamilelik varsa koyulaşırr
tatlibebegim_ Seval0Seval daha erken pozitif çıkması inşallah döner düzenli beslen avakado ye kefir iç