Asyabuse Deletedmom_053 nasıl yani canım zaten 0-3 ay olarak alıyorsun. Lcw da 0-1 ve 1-3 te var sorunu tam anlayamadım bu terimler yeni de ben mi eskidim yoksaa 🙃
theAna Deletedmom_053 alışveriş yapacağınız markanın sayfasında oluyor beden tablosu. Lcde var mesela boyuna vs bakıp alıyorum ben
Asyabuse Asyabuse 0-3 yeni doğan 0-1 de yeni doğan ama marka marka kalıplar değişiyor ilk zamanlar aldıklarının bazıları dırın dırın olcak bazıları bol olcak falan sonra sonra oturuyor kıyafet işi. Bi de YENİDOĞAN 50 cm yazanlar var onlar zaten çok kısa giydiriliyor belki 1 hafta 10 gün
PrensinAnnesi61 Deletedmom_053 0-3 yenidoğan mı değil mi ben bilmiyorum ama 0-1 tulum almıştım tam yenidoğan boyutunda 💐
Bimiyendis 0 3 yeni doğan, bazı bebe mağazalarında da 57 diye geçiyor. Ama yine de firmaya etiketlerine bi bakmak lazım.
Tinkipinki 0 ve yenidoğan yazanları çok kısa giydirirsin. Zaten çok hızlı büyüyorlar 0-3 al ki giyebilsin yoksa biraz kilolu biraz uzun doğsa 1 ayda daralırlar . Zaten hastane çıkışları direkt yenidoğan üstüne tam oturur😊