symag Gonuel49 @nazlican-44 @ruya-s aynı haftalardayiz. Ben artık doğsun istiyorum sizdede varmı öyle istek. Gece uykusu yok ,karın ağrısı oluyor. Mideme baskı yapıyor havalar çok bunaltıcı
ruya-s symag ben de inanılmaz bi şekilde doğsun istiyorum geceleri sıfır uyku karın ağrısı sancı mide bulantısı hala zaten prilam kullanıyorum zaten çooook sıcak bebek dönmemiş ters sizin nasıl dönmüş mü bebişler
Aysegul_3838 symag bende bugün 36+3 oldum bulantım yok ama benimde çok ağrılarım ve mide yanmam var boğazıma kadar geliyor
symag ruya-s benimki dönmüş. Karın ağrısı bendede oluyor. İlk gebeligimde bebeğin tekmesi dışında prenses gibi hamilelik geçirmistim. Doğumum bile kolay olmuştu. Bunda çok sıkıntı yaşıyorum doğsa biran önce 🤭
symag Aysegul_3838 ilk baştan beri vardı ilacı bıraktım şuan mideme baskı yapıyor sanki. Bende normal doğum bekliyorum. İnşallah sağlıklı kucağımıza alırız
Aysegul_3838 symag midene başka yaptığı için oluyormuş bu bulantılar yanmalar zaten rabbim kolaylık versin inşallah amin inşaallah
ruya-s symag gerçekten ben de bir an önce doğsa diyorum sürekli zaten sıkıntılı bir hamilelik geçirdim artık dayanamıyorum ya inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız