Annemm1213 happybirmom Eylül ece çok hoş geldi bana benim oğlum olcak ama kızım olsaydı adını Alin koycaktık
teachermom1 happybirmom Duru çok güzel bir isim. Hem kolay, hem Türkçe. Evlendiğinde benim gibi kendi soy adını da kullanmak isterse kolaylık olur. İki isim kız çocuğu için çok uygun değil bence.
sevgi9654 happybirmom anketi yanlış açtınız galiba 5 şıkı da seçmemiz gerekiyor, kabul etmiyor diger turlu
sevgi9654 Duru bence de cok guzel bir isim. Benim de kizim olsa ismini Alin Duru koyacaktik. artik 2. ye inşallah 🫠😊
happybirmom Juniorannesii doğum eylüle denk geliyo evlendiğimiz ay eylül vs. Güzel anlamlı geliyo bana da Eylül💞
Minikmucizelere happybirmom o zaman duruyu seciyorum onu sorun etmiyosa🙂eylulu begeniyosa sadece Eylül de olabilir
Minikperi Almila tabi ki Türk isimleri candır aralarında başka Türkçe isimleri de var tabi ama Almila böyle milliyetçi kokuyor daha çok beğeniyorum ❤️🌸
Sfa1 Duru çok sade ve zarif isim enerjisi güzel isim düşünebilirsiniz.allahınizniyle benimde kızım olacak bende aysima koyacağım rabbim herkese sağlıklı sıhhatli ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻