aryildiz_18 Haftam dayım kızlar bir türlü geçmedi kramplar azalmadı da aksine artttı doktorum magnezyum başlattı ama yatakda bi giriyor hareket dahi edemiyorum. Çözüm öneriniz varmı?
Mlsfcr aryildiz_18 benimde sabah uykudan uyanınca oluyor sağ bacağımın arkasına bi anda giriyor çekilme oluyor çok değişik gıcık bi ağrı gerçekten
DeustchBurcu aryildiz_18 huzursuz bacak sendromum var, gebelikte iyice arttı🤦🏻♀️ kramp yerine sıcak su tutunca biraz rahatlatıyor bi de kocadan masaj desteği
Bramasole aryildiz_18 2 yemek kaşığı kabak çekirdeğinde günlük magnezyum ihtiyacının yarısı var her gün yerseniz rahatlatabilir bana çok iyi geldi.
Kuz aryildiz_18 gebeliğe uygun esneme hareketleri, bol su ve doktorun önerdiği magnezyum. Bu üçü ile benimki geçti, feci durumdaydım. Geceleri bağırarak uyanıyodum kramplar yüzünden.
Mrsfly aryildiz_18 ben pilates yapıyorum faydası oluyor ayrıca magnezyumun yanında kalsiyum da alıyorum ve ani hareketlerden kaçınıyorum. Kramp girerse ayak parmaklarınızdan tutup esnetin futbolcular çok yapar o şekilde ii gelir.
Newmom2023 Magnezyumumu günde bir kez alırken benim kramplar da geçmemişti ama günde iki defaya çıkarınca baya iyi geldi
Gamze4127 aryildiz_18 maden suyu falan dediler de bende işe yaramadı sanırım sabah esnerken felç gibi kalıyorum ama ayak tabanımı öne arakaya oynattıkça rahatlatıyor ve hep de sol ayağım