YncaY https://imgyukle.com/i/rlLZSe Kızlar 14 ünde yumurtlama oldu sanırım sizce 15 inde çatlama olmuşmudur silikleşmiş T çizgisi 14 üne göre
Hicran57 YncaY henüz değil canım ikinci çizgi 1z çizgiden açık olunca çatlamış oluyor anlarsınız zaten 3 gün sürüyor yumurtlama 4. Gün çatlıyor yarın iyice dikkatli yapın
Sedoshh Bizim seninle aynı benimde dün silikleşmeye başladı hala iki çizgim var ama soluyor c çizgisine göre seninde öyle . Çatlamış bence yoksa koyu kalırdı
Hicran57 YncaY bence yarın aynı saatte yapıp tekrar atın o zaman 2. Çizginin silik olduğunh görceksiniz birde havuç yiyin çatlamayı hızlandırır
Sedoshh YncaY aynen canım benimde öyle kasık ağrım ama çatladığıma eminim artk çnk t çizgimin pik olduğjnu görmüştüm şuan c daha koyu . İnşallah bu ay hamiş oluruz merak ettim seni aynı gidiyor bizim günlerimiz ☺️
YncaY Sedoshh evet heycanlandım bende benim ilk çocuk olucak ondan çok streste oldum 😁 sizinle haberleşelim eylüle anne olarak girelim hayırlısıyla 🙏🏻
YncaY Hicran57 ay yemem mi bugün 4 tane yedim yarında yerim yarını ve sonraki günüde değerlendirsem bişe olmaz sanırım yani çatlamadan sonraki gün öyle olurmu kalite düşermi
Sedoshh YncaY vallahi ben en son perşembe akşamı birlikte oldm öncesi gğn aşırı bıraktım ya çatlamıştır artk sperm canlı kalıyor nasılsa☺️
Hicran57 YncaY genelde çatlamadan sonra 2 gün öneriyolar peşpeşe diyelim bu akşam 10 gibi yattıysanız yarın akşam gece 2-3 e doğru uzatırsanız kalitesizliği düşürmüş olursunuz ben öyle yapıyorum 🥰