Elif-al O111235678 Agustos 4 de tartildim 53 kg dim bugün tartildim 53 um hala kilo alimim durdu bi anda benim. 45 kg ile hamile kalmıştım. Şuan 30 haftalik olduk.Galiba yediğim bebege yarıyor gibi kontrole henüz gitmedim.
hsizyl SuzanOktay hic bisey almamissin ne guzel ben ilk oglumda 67 kiloyla hamile kalip 100 kiloya yakin hajahahsjd doğum yapmistim ama full şiştim 20 kilo ilk gun gitmisti o yuzden bunda cok bisey yemiyorum maalesef kalıyo ya tansiyon seker hastasiyim
Prens_prenses777 SuzanOktay 64 kilo ile hamile kaldım 24+6 haftalık hamileyim kızım olcak Allah’ın izniyle ve yaşam 81 kiloyum şuan
Tayyibe42 SuzanOktay kilo almayanlar nasil yaptiniz ben 15 kilo almisim 68 ile hamile kaldim 🥹 hatta tek bi ayda 6 kilo almisliğim var 🥹🥹
expectantmom_ 26.haftadayım 6-7kilo aldım az mı çok mu bilemiyorum.bir de bundan sonrası için daha hızlı kilo alındığı söyleniyor.insallah doğuma kadar 15 filan olmaz bakalım 🙃
Aynurum 64Demet64 25+5 olduk bugün hiç kilo almadım. Temmuz 18 den beri hastanede yatıyorum bugun perinotolojiye indim bebeğim 540 grm ciddi gelisme gerinliği var dedi doktor. Hayırlısı hakkımızda. Herkes yavrusunu kolaylikla alsin kucağına inşallah 🤲🏻🌸
64Demet64 Aynurum bende 32+2 de en son 2 kg idi bebisim bakalim carsamba 34+2 de tekrar gitcem bakalim o zaman durum ne. Size doktor bisey dedimi.neden bebek kilo almiyormus?
Seymoshh SuzanOktay bende arka arkayagebelik yaşıyorum bebeğim 4 aylıkmış hamile kaldım🥴 ilk haftalarda herhalde emzirmeninde etkisiyle verdim 74 tüm 70 oldum 16+4 deyim hala 70 im almadım henüz inş almam zira daha ilk doğumun kilosunu verememiştim