Derya2445- Merhaba tayin dolayısıyla Erzincan’a taşındık ilk haftadan hamile olduğumu öğrendim doktor bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum
Derya2445- Asfdg teşekkür ederim internette de sadece ondan güzel bahsediyorlar devlette peki bildiğiniz var mı 30 bin diyorlar çünkü doğum için .
Asfdg Derya2445- 2 yıl önce Kemal dinç diye bi doktora gitmiştim detaylı için sıra almaya oda ilgili iyi bi doktordu bi bak istersen biz batıya tayin olduk hala ordamı bilmiyorum
Babybabyfor Derya2445- Özgür beye gidiyorum 9600 doğum şuan haftaya da doğumum var . Çok iyi bi doktor bende tayin sebebiyle geldim . Devlette n Sevil hanım ve eşi de neona geçti onları da bi araştırın
Newmom19 Derya2445- araştırma hastanesinde Betül hanımı öneriyorlar özel kadar ilgileniyormuş paşa beyde var Prof kendisi ama çok yoğun genelde asistanı oluyor
Derya2445- Babybabyfor internette 30 bin yazıyor o dediğiniz fiyatsa gayet makul bence. Sevil hanımı bende duydum zaten bir özgür bey bir de Sevil hanımı önermişler internette emin olamamıştım.