B__28 Arkadaşlar 1 düşüğüm oldu kalbi durdu 2 aylıkken sonra doktorum gen testi verdi sonucunda kan pıhtılaşması çıktı adetin 3.gününde gel bir kaç test yapıp iğne ve aspirine başlayalım dedi bu süreç nasıl ilerliyor bir zararı varmı korkuyorum
Gulirmak B__28 hayır hiç bir zararı yok bende de pıhtı sorunu var 2 gebeliğimdede hem coraspirin hemde iğne kullandım
1palyaco B__28 kan pıhtılaşması sonucunu sizde gördünüz mü ne diyor hangi değerinizde çıktı . Geçmiş olsun bu arada . Zararı yok cevap yazan olur zaten o şekil kullanıp doğum yapan çok var eğer doktorun dediğini yapmazsan tekrar olumsuz şey yaşarsınız yoksa .
e_blue_sky_a B__28 gebe kalmadan önce pıhtılaşma tedavisine başlamak çok iyi, Bi dahaki gebelikte doktorunuzun kontrolunde güzel Bi gebelik olacak inşallah, benim de 9.haftada düşük oldu ama pıhtılaşma testi yapmadık şuan 2.gebeligim ve yolunda gidiyor
B__28 1palyaco evet gördüm PAI1 4G/5G heterozigot çıktı diğer değerler negatif çıktı banada iğne ve coraspin başlayacağız dedi bende terettüd ettim bian başka doktorada gitsemmi dedim ama gerek varmı sizce canlar