Melekbilgi5353 Merhaba hayırlı akşamlar 6+3 günlük gebelikte kese olup bebe ve kalp atışı görülmedi boş gebelik yaşayan varmı
Derinnmom Melekbilgi5353 merhaba ben 7.haftada duymuştum kalp atışı, benimde yoktu doktorum 7.haftada gel duyarız dedi
HilalOturak Melekbilgi5353 5. Haftada kese gördü. Altıda karından duymadı. Vajinal baktı o zaman duymuştuk
Melekbilgi5353 Derinnmom hic bieşry yokken bugun lekelnmem oldu acile gittim bebek ve kalp atışı yok dedi boş gebelikten şüphlendi
Derinnmom Melekbilgi5353 bende de leke oluyordu ama kalp atışı vardı yani 7.haftadan sonra duymuştum. Leke 13+3 olmama rağmen hâla devam ediyor, bilmiyorum canım çok geçmiş olsun
Derinnmom Melekbilgi5353 bende de leke oluyordu ama kalp atışı vardı yani 7.haftadan sonra duymuştum. Leke 13+3 olmama rağmen hâla devam ediyor, bilmiyorum canım çok geçmiş olsun
Melekbilgi5353 Serap-asel olabilir evet kese baktı haftayla aynı dedi boş gebelik olma ihtimali var dedi yarın bi gitcem kendi doktoruma baklm
Melekbilgi5353 HilalOturak bana dedi istersen bakaym ben istemedm lekelnmm bar diye yarım kendi doktoruma gitcem
HilalOturak Melekbilgi5353 aaa o zaman iyi yaptın. Vijinaldem sonra benimde açık kahve lekelenmem olmuştu. Dr devam ederse gel dedi olmamıştı şükür. Bekle bakalım bence vardır kalp atışı. Stres yapmamaya çalış