mervegulkaynak Merhaba kızlar şuan 36 haftalığım doğum için iyi nir doktor ve hastane arıyorum. Esenler medipolde memnun kaldığınız doktor var mı. Bir de doğum ücretlerini bilen var mı acaba
MasalAlparslanMom mervegulkaynak telefonla bilgi veriyordu orası. İlk doğumu orda yaptım bende,ikinci de orda olur diye düşünüyorum. 2018 de 1350 liraya normal doğum yapmıştım 😅
Tugbayildiz21 mervegulkaynak ben oraya gidiyordum 28 haftada doktorum ayrılınca megaya geçtim orada doğum yaptım çok da güzel geçti memnun kaldım doktorum derya yaşar öneririm
Karadenizzz61 mervegulkaynak ben megada Gülseren Polat a gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim çok eski ve bilgili bir doktor muayene ücreti 850 dopum ücretlerini bilmiyorum bilen varsa beni de aydınlatorsa sevinirim
YldZ25 Doğum 13 bin civarı bende gittim doğumuma 2-3 hafta var ama pek içime sinmedi açıkçası medipol mega ya gidiyorum şimdi
mervegulkaynak YldZ25 Neden içinize sinmemişti. Ben geçen hafta megaya gittim doktor çok ilgilendi güzeldi. Fiyatları fark ediyor mu o yüzden merak ettim
mervegulkaynak MasalAlparslanMom telefonda söylüyorlarsa arayıp sorarım bakalım ne kadar olmuş siz o zamanda iyi fiyata yapmışsınız 😀
YldZ25 mervegulkaynak ikiz gebeyim 32 hafta normalde 34te alınıyor ve bu sürede her hafta kontrol bana dediği Eylül başı kontrole gelirsin izinden dönünce bir de muayeneyi beğenmedim fiyat evet farkediyor esenlerde 13 olan mega da 23 ikiz gebelikte böyle 3 bin düşük oluyor tek
mervegulkaynak Tugbayildiz21 onun muayene ücreti ne kadar ilgileniyor mu. Bizim bebeğin kilosu çok küçük geriden geliyor o yüzden ilgili güzel bir doktor arıyorum geçen hafta gittğim iyiydi ilk tanışmamızdı ama fikir almak istedim
Tugbayildiz21 mervegulkaynak muayene 1200 galiba yanlış hatırlamıyorsam. Kesinlikle çok ilgili bir doktor bende tavsiye üzerine gittim. Esenler medipolden ilgisiz bir doktor yüzünden ayrıldım iyiki de ayrılıp oraya geçmişim. Hastane de çok iyi doğumda özellikle anladım bunu
Ayce09 YldZ25 bende ikizim sümeyye hanımla başladım çok ilgisiz geldi damla hanıma geçtim ilk muane iyiydi bu hafta tekrar gidicem bakalım, meganın hem muane ücreti hem doğum ücretleri daha pahalı, siz esenler de hangi doktora gittiniz
mervegulkaynak YldZ25 onun muayene ücreti ne kadar gerçekten her şey almış başını gidiyor fiyatları duydukça şaşırıyorum
mervegulkaynak Karadenizzz61 ya bu hafta benim doktorum izinde olduğu için o bakacakmış. Geçen hafta sormuştum normal doğum 11000 sezeryan 18000 her şey dahil demişlerdi
mervegulkaynak Tugbayildiz21 o zaman ben buraya devam edeyim belki memnuniyet oranı fazlaysa fiyatta uygunsa oraya geçerim diye düşünmüştüm
mervegulkaynak Ayce09 ben esenlerde gitmedim. Ücretler fark ediyor diye duydum o yüzden sordum eğer memnuniyet yüksekse oraya giderim diye