Bekledigimmucizemm sdailhn maşallah darısı bizlerin başına bende cuma gideceğim inşallah sağlıklıdır ve kalp atışını duyarım aminn
mirooo Bussra_1809 allahın izniyle bir şey olmayacak inşallah, ben bugün gittim uzun süredir geliyordu doktorumu değiştim yeni doktorum bana progestan yazdı
Hatce34 Bekledigimmucizemm canım gzl dediler tek yumurta ikizi iki emriyosu biri kendi icnde bölünmüş tek yumurta ikizlere hamileym suan
Melekbilgi5353 Bussra_1809 canm bence korkma benimde kahve rengi leke geldi gittim acle progeston verdiler gayet iyiydi
Melekbilgi5353 Bekledigimmucizemm ay yükleyemedm bir türlü bıgun doktorla görüştüm bişey yok dedi sadece vştamin eksik biraz onada takviye yapıcam dedi salı gel dedi
mirooo Bekledigimmucizemm inşallah sağlıkla duyarsınız dualarım sizinle🥰 isteyen herkes duyar inşallah, sizde bana dua edin hafif lekelenmem var doktorum progestan verdi umarım bir şey olmaz🥲🥲
Cansu14_ Bekledigimmucizemm gittim herşey güzel gidiyor bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk çalıştığım için fırsat bulup yazamadım bu gün 7+1iz
asli_pkz Kızlar 5+5 haftalık hamileyim kesem görünüyor ama bebeği göremedi doktor. Haftaya da göremezsek boş kese diyor. Böyle birşey yaşayan var mı
Bekledigimmucizemm asli_pkz morel bozma çoğu kişi 5. Haftada sadece kese görüyor sende haftaya göreceksin inşallah
teacher-mom21 Bekledigimmucizemm ben keseyi gördüm bebeği göremedim:) rahmimde ağrı oluyor oturup kalkınca sizde de var mı?
asli_pkz teacher-mom21 evet kasık ağrım oluyorum ara ara. Benimde kesem var 7mm çapında ama bizde bebeği göremedik. Sizin kaç haftalık kese çapınız ne kadar
asli_pkz teacher-mom21 benim doktorum bana boş gebelik olabilir dedi haftaya tekrar çağırdı☹️. 5+5 haftalık gebeyim bende. Sizin doktorunuz normal mi karşıladı
Kubrameral61 asli_pkz bende bugün 6+1 salı kontrole gittim kese görünüyordu bebek görünmüyor dedi alttan ultrasonla baktı yolk sacı göründü sadece bebek görünmedi 10 gün sora bidaha gel dedi bende bekliyorum inşallah güzel haber alırız