Vhd15 Kızlar 14+5 haftalık hamileyim bugün kahverengi az lekelenmem oldu acile gittik kan aldılar normal görünüyor dediler ama ultrason yapmadılar..yarın bu tahlilleri kadın doğum doktorunuza gösterin dedi yaşayan var mı böyle akıntı
gamzecgr Vhd15 bu haftada aslında ultrasonla bakarlar sadece kanama alanı var mı içerde diye haftanız küçük olsa beta hcg ye bakarlar da haftanızda çok küçük değil
e_blue_sky_a Vhd15 ultrason yapmamaları gerçekten çok enteresan, acaba vajinal ultrason yapmak istediler de siz mi istemediniz
merii10 bu haftalarda kan tahlili degl USG kontrolü yapılması gerekiyr bnce öncelikle lekelenmeniz devam ediyr mu kahverengi genelde çok sorun olustrmuyr ama tabi yne de bakılması gerekli
Vhd15 e_blue_sky_a hayır hiç öyle demediler direk tahlil aldı değerler normal yarın doktora gösterin dedi🙄
hemsireanne16_ Haftamda yaşadım sabah kalktığımda lavaboya gittiğimde afedersiniz bildiğiniz regl kanı gibiydi peçetede. Acile gittim kanlar vs normaldi yine de damla şeklinde devam ediyordu. Kadın doğuma yönlendirdiler ultrasonda rahimde ve çevresinde kanama alanı vs hiçbir şey yoktu. doktorum bazen ilk gebeliklerde adet döneminde olabiliyor demişti ve gerçekten hesaplandığımda 2. Adet dönemime denk gelmişti. Sonrasında leke leke 1 hafta kadar devam etti ve geçti şükür bir sıkıntı olmadı❤️
hemsireanne16_ İnşallah güzel haberlerinizi alırız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin miniğinizi ❤️
hemsireanne16_ @Vhd15 çok şükür evet bende kullanmıştım hap olarak 10 gün kadar. Çok sevindim sizin adınıza ❤️