batununannesi__ Bacaklarımda genelde uyku sırasında bi anda kramp giriyo sanki bıçak saplanmış gibi ağlayarak uyanıyorum eşim masaj yaparken geçip gidiyo sizdede aynı durum oluyo mu 2 seferdir sürekli olmaya başladı 27+2 yim
Ireeeeem batununannesi__ magnezyum kullanılıyor musunuz? Bacak kramplarında direkt magnezyum dayıyorlar ve iyi geliyor
cevriye35_ batununannesi__ Hergun sade soda için bir avuc findik ve muz tuketin duzenli tuketince bende olmuyor ilac kullanmiyorum 32+4 olduk o haftalarda benimde oluyordu
YuvarlanamayanPaanda batununannesi__ maden suyu içiyormusun canım günde 1 kez içersen etkısı olur bende fayda etmişti
Sibel_72 batununannesi__ tek çözüm ayağına vurduğu gibi derhal ayağı kalk ayakların üzerinde ıkı üç adım at geçecek
batununannesi__ Ireeeeem Nerdeyse 3 aydır kullanıyorum hatta saç dökülmem vardı ona bile çok faydası olmuştu magnezyum hapım ama kramplarım başka neyden olur anlamıyorum
Sibel_72 batununannesi__ olur olur hız önemli biliyorum hamilelikte zor kalkmak ama o acıya katlanmak yerine ayağı bir hışımla kalkarım ne soda ne magnezyum ne başka bişi işe yaramadı geçenlerde krampa çözüm die post açmıştım olacak olursa bana dua et :)