Mavisim099 Merhaba kizlar ben çalışmıyorum ama doğum yardımından yararlanabilirmisim . Ne kadar alacağım bilen varmi bide bebegin kimliği çıktığı zaman mı başvuru yapacagim
MasalAlparslanMom Mavisim099 e devletten de başvuru yapabilirsiniz sosyal hizmetlerden de. Eşiniz yada siz başvuruyu kimin yaptığı önemli değil. Her türlü anneye PTT ye yatiyo para
Dilek_gms Mavisim099 çalışmayan anneler 300 / 600 arası değişiyo bi kere yatırıyolar doğum raporu ve gerekli formla müracat ettiğinde 1 2 ay içinde yatıyo zaten
Lavinya_21 Dogum kadınla gidip basvurabılırsın sgkdan gecen sene 318 di ama ben alamadım bu sene ne kadar olmuş onu bılmıyom vala
Lavinya_21 Dilek_gms evet benım ılk cocuktu ama kayınbabamın bıcer doveri esımın üstünde ve prim borcu olduğu için ben alamadım 4 bın borcu var onu odeyıp daha yenı 318 alabılırsınıx dediler bana. Oglum 10 aylık oldu hala almadım ben
Dilek_gms Lavinya_21 sen basvuru yaptıysan senin adına yatması lazım ama demek ki sıkıntı olmuş dediğiniz gibi. Bi araştırmak lazım aslında ne alaka yani.